2777
2789
عنوان

کمکم کنین تو رو خدا

115 بازدید | 15 پست

دلم برای شوهرم خیلی تنگ شده همش میترسم بخاطر تصمیمات اشتباهش کاری بکنه که دیگه راه برگشت نباشه از همه جا بلاکم کرده چیکار کنم جوابمو بده بتونم باهاش حرف بزنم 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی مگه بلاک شدی بنظرم خودتوکوچیک نکن بذار خودش بیاد

از خط من یک پیامی براش رفته که اون پیامو به خدا من حتی ندادم ننوشتم و ندیدم بجون بچم من اصلا همچین چیزی برای هیچکس نفرستادم هر چی میگم باور نمیکنه نمیدونم چرا چجوری ممکنه آخه گوشی خود به خود پیام ارسال کنه تازه اون پیام تو گوشی من نبوده خودش آورد بهم نشون داد 

مطمعنی داره خیانت نمیکنه؟

نمیدونم آخه ما جدا شدیم بعد 3 سال رجوع کردیم الان یکساله میگذره باز این اتفاق افتاد فکر میکنه بهش خیانت میکنم

وا چه مسخره خوب هی توبگواونکه باورنمیکنه ولی خیلی بده ها اینجوری

اینم شانس منه بدبخته بجون بچم من اصلا همچین پیامی ندیدم اول که زنگ زد و پیام داد دعوا کرد گفتم باز بهانه گرفته ولی آورد بهم نشون داد آخه چجوری ممکنه 

منم باشم همین فکرومیکنم.خطتت به اسم خودته اگه به اسم شوهرت باشه شاید رفته یه خط دیگه گرفته ‌نمیش؟

خط 15 ساله به اسم خودمه منم صبح کار بانکی داشتم قرار بود با مامانم برم بانک فقط بهش پیام دادم من اسنپ گرفتم دارم با بچه میرم خونه مامانم بریم بانک ادامه این پیامم نوشته شده من اسگل تو نیستم از صبح بانک الافم پولو بزن برام و این پیام قبل از پیامی که من بفرستم براش فرستاده شده خیلی عجیبه هر چی میگم بابا من اصلا از کسی پول نمیخاستم که این پیامو بدم به کسی باور نمیکنه میگم بیا بریم از خطم از هر چی میگی پرینت بگیرم دگ باور نمیکنه  میگه تو با کسی رابطه داری ازش پول میگیری پیام اشتباه برا من فرستادی😞

خط 15 ساله به اسم خودمه منم صبح کار بانکی داشتم قرار بود با مامانم برم بانک فقط بهش پیام دادم من اسن ...

بگوتودیگه داغونیم بگو من حرفموزدم به خودمم اطمینان دارم توبه خودت شک داریبروخودتودرست کن