2777
2789
عنوان

جای من بودین قبول میکردین یا نه

102 بازدید | 6 پست

من ۴۴ سالمه

قبلا ازدواج کردم جدا شدم

اونموقع که جوونتر بودم تو خونه گفتم میخوام از روستا برم شهر کار کنم بابام قبول نکرد ولی بعدها اختلافاتمون شروع شد هیچوقت هیچی نمیگفتم در جوابش کتکم میزد تحقیرم میکرد بی منطقی میکرد و ... تا اینکه یه بار تو ۴۰ سالگیم ازم پول خواست منم نداشتم ولی اگه داشتمم نمیدادم بهش چون سالها قبل ۱۰ تا سکه بهش داده بودم بهم برنگردوند و منم جوابش رو دادم بازم منو به باد کتک گرفت و من خسته‌تر از همیشه شده بودم، کنکم زد و گفت دیگه نباید تو خونه من بمونی اگه بمونی باید به حرفتم گوش کنی تا نون منو میخوری باید هر چی بگم قبول بکنی و من بازم جوابش رو دادم و باز بیشتر کتکم زد و از خونه بیرونم کرد. من از اونموقع اومدم مرکز شهر برای زندگی کردن

ولی اینجا هر چی دنبال کار تو سایت دیوار میگردم اکثر افراد دنبال رابطه جنسی هستن یا شرط سنی داره کارها یا حقوق کمی داره چند جا رفتم برای کار پول نمیدن به وقتش اذیت میکنن توهین و تحقیر میکنن و تا الان نتونستم کار مناسبی گیر بیارم

یعنی الان ۴ ساله درآمد آنچنانی نداشتم پس انداز کمی داشتم که اونم تموم شده خرج و مخارج و هزینه های زندگی بالاست با اینکه قناعت میکنم ولی دیگه نمیشه

یه پسره هست ۱۰ سال از خودم کوچیکتره میگه بیا صیغه م شو بهت خرجی میدم و مهریه هم در نظر میگیریم برات

من از اونجایی که آدم مغروری هم هستم، تا حالا از صیغه و این چیزا فراری بودم ولی تو این باتلاق هزینه های زندگی که گیر کردم مجبور شدم به این موضوع فکر کنم و میخوام جواب مثبت بدم بهش

ولی قبلش خواستم نظر شما رم بدونم؟ با شرایطی که گفتم به نظرتون قبول کنم پیشنهادش رو؟

خب نظر ما که معلومه :/ 

بازم خودت میدونی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز

اول از همه تو قربانی شرایطی هستی که نباید هیچ‌وقت توش قرار می‌گرفتی.

حالا درباره پیشنهاد صیغه:

این تصمیم در ظاهر یه راه‌حل فوری برای مشکلات مالی‌ات به‌نظر می‌رسه...
ولی در واقع، یه بهای سنگین انسانی و احساسی داره که ممکنه دیر یا زود از درون خردت کنه.

چرا؟ چون:

صیغه‌ای که با خرجی و شرایط مالی پیشنهاد می‌شه، اکثراً قدرت و اختیار کامل رو به طرف مقابل می‌ده.

تو گفتی مغروری. این تصمیم ممکنه یه زخمی به غرورت بزنه که دیر خوب بشه.

این رابطه‌ها معمولاً موقت و بی‌ثباتن و آخرش می‌تونه حس بی‌ارزشی رو بیشتر کنه، نه کمتر.

کسی که الان می‌گه بهت خرجی می‌ده، بعداً ممکنه همون خرجی رو هم اهرم فشار کنه.

بعد از چند بار رابطه، ممکنه دلش رو بزنه و تمومش کنه.

درسته که ظاهر مبلغی گرفتی و کمی از مشکلات مالی ت حل شده ولی زخمی که به احساس و غرورت می خوره دیگه پاک نمیشه.

صیغه مشکلی نیست اما چون تو داری برای حل مشکل مالی صیغه میشی، بعدا برات یه معنی دیگه پیدا می کنه.

دو سال دیگه، وقتی به خودت نگاه می‌کنی، دوست داری بگی:
من هرچند سختی کشیدم، ولی آخرش خودم خودمو نجات دادم
یا
اون روز یه تصمیم فوری گرفتم که هنوز ته دلم ازش خجالت می کشم

با احترام

تصمیم گرفتن در چنین شرایطی خیلی شخصیه. بستگی به این داره که خودت چقدر آماده‌ای برای این که وارد همچین رابطه‌ای بشی. از طرفی، مشکلات مالی و فشار زندگی ممکنه باعث بشه که گزینه‌های دیگه کمتر جذاب به نظر برسن. اما باید در نظر بگیری که یه چنین تصمیمی هم ممکنه به مشکلات جدیدی منجر بشه که بعداً باهاش مواجه بشی. اگر با خودت فکر کردی و به این نتیجه رسیدی که می‌تونی این مسیر رو برات راحت و قابل قبول ببینی، خب تصمیم خودته. ولی همیشه یه نگاه به آینده داشته باش که بعدها حسرت نخوری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!