2777
2789
عنوان

اب تهران و مشکل من🤔🤨😣

184 بازدید | 16 پست

من بیمارم و حالم خیلی بد تپش قلب دارم گرما بدترم میکنه 

و امروز از صبح اب قطع بود تا الان و کلا ۲ماهه ک اینجوری وضعیت اب دیگ شوهرم رفت با اینکه پول نداریم مخزن ابو اینا خرید مشترک اما داداشش هنوز پولو نداده میگ بعدا میدم من میترسم نده بعدا بنظرتون کنسل کنم یعنی پمپو وصل نکنیم پولو پس بگیریم یا ن وصل کنم ؟؟

عزیزم به خاطر خودت بزار پمپ رو وصل کنند ...اومدیم و برادرشوهر هیچ وقت پول نداد میخوای باقی تابستون رو زجر بکشی....جتی اگه پول رو هم نداد فدای سرت و برای راحتی خودت خرچ شده

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به خاطر خودت بزار پمپ رو وصل کنند ...اومدیم و برادرشوهر هیچ وقت پول نداد میخوای باقی تابستون ر ...

مامانم گفت بیا خونه من فعلا چون نزدیکه خونش گفت اگ پولتو ندن چی منم ترسیدم

مامانم گفت بیا خونه من فعلا چون نزدیکه خونش گفت اگ پولتو ندن چی منم ترسیدم

زیادی به جیب شوهرت فکر کنی باختی...اولا که ایشالله پول رو میده دوما اون داداش شوهرت هست خرج تو نکنه میبره یه حای دیگه خرج خانوادش میکنه‌‌....سوما چقدر میخوای زجر بکشی و بری خونه مامانت بمونی؟الان که شوهرت خریده شاید تنها فرصت بوده باشه و شوهرت دیگه نخره‌....

آه...یاد خودم افتادم....چقدر زجر الکی کشیدم ..آخرشم پیش شوهرم عزیز نشدم که هیچی برد خرج بقیه کرد

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

زیادی به جیب شوهرت فکر کنی باختی...اولا که ایشالله پول رو میده دوما اون داداش شوهرت هست خرج تو نکنه ...

اخه منم فکر همینم این پولو میتونم طلا بخرم چون ابجیم طلاسازه طلای بدون اجرت برام درست میکنه هر مدلی ک بخام واقعا برای من ۲۰ تومن کم نیست 

واااااا

یه مخزنه دیگه  حالا پولشو نده میخواین قطع کنین؟خیلی زشته من بودم اصلا پولش رو نمیگرفتم بین برادرا اصلا این حرفا نیست تا پای زن وسط نیاد

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️