2777
2789
عنوان

بچه‌دوماهه دارم شوهرم گیر داده به بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همسرت الان بگه شما باید حداقل دو سال بعد اقدام کنی چون هم به نی نی گلت آسیب میزنی هم خودت و هم ...

باهاش حرف زدم میگم بعد سقط میگن سه ماه صبر کنین زایمان که دیگه جای خود داره انگاری با دیوار حرف میزنم

سردرگمم 🙂

من خودم خیلی دوست دارم بچه دومم با فاصله کم از بچه اولم باشه. ولی دو ماه واقعا خیلی زوده. در حق بچه ...

اره ظلمه وقتی بچت اغوشت بخواد اما نتونی بغلش کنی مخصوصا پسرم که فقط تو بغلم میخوابه بعد خوابیدن میزارمش تو گهواره

سردرگمم 🙂

یعنی شما نمیتونی یه بسته قرص وقایم کنی 🙄🙄🙄ببخشید ولی احساس میکنم واقعیت نداره حرفاتون

من تنها نمی تونم برم از خونه بیرون دارو خانه همیشه شوهرم می‌ره اگه برم صددرصد می‌پرسه چی خریدی هر جا برم شوهرم باید برسونم متاسفانه مستقل نیستم چرا دروغ بگم مگه دیونم نصف شبی خودم الاف کنم

سردرگمم 🙂

مطمئنا که اون ادم سابق نمیشم نه جسمی نه روانی

پس نکن شوهرت اذیت نمیشه راحته شما قراره تو دوران سخت بارداری ،هم شیر بدی هم بچه بزرگ کنی هم کار خونه بکنی هم شوهرداری بکنی،چهارسال دیگه جوونی هستی ولی از پا افتاده همین شوهر یک نگاه هم بهت نمیندازه،همش افسردگی ضعف وبیماری رو باید یدک بکشی چون شوهر جان دلش بچه می خواد 

من تنها نمی تونم برم از خونه بیرون دارو خانه همیشه شوهرم می‌ره اگه برم صددرصد می‌پرسه چی خریدی هر جا ...

صبح که خونه نیست برو بخر یا به مادر وخواهر بگو برات بخرن 

ببین فقط میدونم آدم اگه بخواد میتونه هر کاری وانجام بده اینکار که دیگه خیلی مسخره اس من تاحالا نشنیدم خانمی ب ای ۱۰ دقیقه هم نتونه بیرون بره 

زندانی هم مرخصی داره 

😏😏😏