2777
2789

اگه معجزه ای توی زندگیتون رخ بده بطوریکه:

ببینید همین الان دوباره برگشتین به عقب و نشستین پای سفره عقد و عاقد داره خطبه عقد رو می خونه و همه منتظر جواب بله شما هستن.

آیا اگه هیچ محدودیت و شرم و حیا و خجالت و آبروریزی و ناراحتی و دلخوری از هیچکس، حتی پدرو مادر و کسی که پای سفره عقد کنار شما نشسته و منتظر بله شماست، نباشه، 

بازم میگید بله؟

خیلی خوبه که وقتی می خواید این سوال رو حداقل به خودتون جواب بدید، همه خوبی ها و بدی های همسرتون و همه ماجراهای زندگی تون رو در چند لحظه مرور کنید و بعدش جواب بدید.

آیا میدونید این سوال همین الان داره نفوذ کرده به ضمیر ناخودآگاه شما و داره باعث بهبود عزت نفس شما میشه؟

جواب شما میتونه باعث حل خیلی از مشکلات کسانی باشه که می خونن.

با احترام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد نه بگم ولی بچه هامو خیلی دوسشون دارم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دلم میخواد نه بگم ولی بچه هامو خیلی دوسشون دارم

بله دقیقا

وقتی پای بچه وسط میاد آدم باید از خیلی چیزا بگذره یا کوتاه بیاد.

حالا که بخاطر بچه ها نگفتید نه و قطعا دارید سختی هایی رو تحمل می کنید، پس به عشق همون بچه ها می تونید یه برگ کاغذ بردارید، از وسط یه خط بکشید، بالای یه طرف بنویسید: چه چیزی باعث شده بگم نه؟

بالای یه طرف بنویسید : چکار کنیم که این مسئله برام حل بشه یا از جلوی ذهنم کنار بره و بهش فکر نکنم.

چون شما که دیگه بخاطر بچه ها ، در اون زندگی هستید، و روزهاتون هم که داره با خوب و بدش سپری میشه، چه بهتر که بدی ها رو یکی یکی به خوب تبدیل کنید. و از این به بعد با خاطره خوب زندگی کنید.

بله دقیقاوقتی پای بچه وسط میاد آدم باید از خیلی چیزا بگذره یا کوتاه بیاد.حالا که بخاطر بچه ها نگفتید ...

من همیشه سعی کردم که همه چی خوب باشه اما متاسفانه همسرم نمیخواد ذره ای تغییر کنه من به تنهایی نمیتونم بدیها رو به خوبی تبدیل کنم. ممنونم که وقت گذاشتین

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من همیشه سعی کردم که همه چی خوب باشه اما متاسفانه همسرم نمیخواد ذره ای تغییر کنه من به تنهایی نمیتون ...

صبح بخیر دوست عزیز

اگر گویی که بتوانم

قدم درنه که بتوانی

اگر گویی که نتوانم

برو بنشین که نتوانی

دوست من، همونطور که علم ثابت کرده، هر چیزی در دنیا از انرژی ست ، و طول موج انرژی و شیمی بدن ما با افکار ما تغییر حالت میده و قدرت نفوذ داره.

یعنی من و شما و همه انسانها انرژی هستیم و انرژی ها میتونن روی هم اثر بذارن.

یعنی اگه من و شما فقط با شروع روز در صبح تا اتمام آن در شب، به چیزهایی که خودمون می خوایم توجه و تمرکز کنیم ، در موردشون حرف بزنیم، کاری حتی کوچیک انجام بدیم و ...

و در مورد چیزهایی که نمی خوایم در زندگی ببینیم یا داشته باشیم یا درگیرشون بشیم ، فکر نکنیم، حرف نزنیم و رفتاری انجلم ندیم، کم کم و گاهی به سرعت شاهد تغییراتی در زندکی مون، در نگاه دیگران نسبت به خودمون، در رفتار دیگران نسبت به خودمون و .. میشیم که اصطلاحا می گیم معجزه رخ داده.

و من مطمئنم اگه شما بخواید میتونید معجزه کنید.