2777
2789

شما هم ایک مشکل رو دلرید شده جارو کنید چند بار باز فرداش یه ریز ببیتید؟؟چه کار میکنید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خیلی دقیق زدم از همه زاویه بی نمیدونم چطور باز میمونه؟تو که میزنی همش جمع میشه؟؟هیچ وقت چیزی ...

چرا جلو چشمم جا میمونه 

بعد دوباره انقد ریز بین میشم و میزنم تا برطرف بشه

چرا جلو چشمم جا میمونه بعد دوباره انقد ریز بین میشم و میزنم تا برطرف بشه

خیلی زدم حتی چراغارو خاموش کردم با جراغ قوه کامل گشتم نمیدونم چطور میشه که نمیبینم خاک تو سر احمق بی عرضهی من کنن کلش میمردم به درد هیچ کاری نمیخورم حتی نمیتونم خورده شیشه جنع کنن کاش فردا صبح از خواب بیدار نشم

خیلی زدم حتی چراغارو خاموش کردم با جراغ قوه کامل گشتم نمیدونم چطور میشه که نمیبینم خاک تو سر احمق بی ...

قربونت برم‌آخه چرا بخاطر یه مسئله کوچیک خودتو تحقیر میکنی

این مشکلات پیش میاد دیگه ای بابا

من خودم‌هزار بار جارو میزنم اما باز یه روز مثلا موقع تمیز کاری میبینم یذره شیشه رفته زیر فرش مونده 

دیگه خودمو باید سرزنش کنم؟

قربونت برم‌آخه چرا بخاطر یه مسئله کوچیک خودتو تحقیر میکنیاین مشکلات پیش میاد دیگه ای بابامن خودم‌هزا ...

شوهرم خیلی تحقیرم میکنه حالم خوب نیست میکه عرضه هیچ کاری نداری به خدا من تلاش خودمو نیکنم به خدا اینکه ساده لوح و احمقم دست خودم نیست

شوهرم خیلی تحقیرم میکنه حالم خوب نیست میکه عرضه هیچ کاری نداری به خدا من تلاش خودمو نیکنم به خدا این ...

ای بابا خودتم داری بدتر به خودت تلقین میکنی که 

من خودم از بچگیم زیاد از طرف اطرافیان تحقیر شدم مثل خودت خیلیا بهم میگفتم بی عرضه ساده لوح گیج منگ تنبل خوابالو خخخخخخ انقددحس بی عرضگی بهم میدادن تا ۶ سال بچه دار نشدم و انگ نازایی هم بهم زدن

اما چند سال پیش با کمک خداخودمو پیدا کردم و نمازمو شروع کردم سحر خیز شدم ارتباطمو با خدا قوی کردم

با همچین آدمایی هم صحبت نمیشدم 

برا خودم ارزش قائل شدم وتونستم دوقلو باردار بشم و همه خداروشکر دهنشون بسته شد

بعدشم پارسال از شوهرم یواشکی پول گرفتم و جمع کردم واسه خودم النگو خریدم

حالا شوهرم خیلی احتراممو داره

تو هم وقتی خودتو باور کردی همه حتی شوهرت باهات خوب و محترمانه رفتار میکنن عزیزم.اولش خودت باید خودتو باور کنی تلقین مثبت کن سحر خیز باش 

باشگاه برو اندامتو درست کن کمتر حرف بزن و بیشتر بشنو تا نگن ساده ای .....مطالعه کن زیاد

ای بابا خودتم داری بدتر به خودت تلقین میکنی که من خودم از بچگیم زیاد از طرف اطرافیان تحقیر شدم مثل خ ...

تو میگی اینکه شیشه از دیشب مونده تدیدم غیر طبیعی نیست؟؟؟

تو میگی اینکه شیشه از دیشب مونده تدیدم غیر طبیعی نیست؟؟؟

چیش غیر طبیعیه فکر کنم‌خودتم ذهنت وسواسی شده بخاطر حرفای دیگران 

چه اشکالی داره شاید زیر جارو شیشه در میره و میپره و تو نمیتونی ببینیش

من خودم بار ها این اتفاق. واسم افتاده

اولش کاملا خونه رو جارو کن و آشغالا رو با خاک انداز جمع کن و بعد جارو برقی بکش 

فدای سرت

شما چند سالته؟شاغلین؟؟؟

من ۲۹ سالمه شاغل نیستم 

حقیقتش دوس ندارم شاغل باشم 

حس میکنم پول هم در بیارم شوهرم طمع میکنه بهم خخخخ

عوضش به خودم میرسم و ب اندامم 

خونه رو مرتب کن به خودت برس باشگاه برو 

فکر نکن اگر شاغل شدی شوهرت باهات خوب میشه بدتر طمع میکنه و تنبل میشه

با این حرفاش جو گیر نشی بری سر کار ؟

فقط اعتماد به نفست ببربالا با یه مشاور حرف بزن

من ۲۹ سالمه شاغل نیستم حقیقتش دوس ندارم شاغل باشم حس میکنم پول هم در بیارم شوهرم طمع میکنه بهم خخخخع ...

من اصلا کاری بلد نیستم که سر کار برم عرضه کار کردن ندلرم ولی راستش دلم میخ لست عرضه داشتم تیرفتم که انقدر نگه تو هیچی نیسوی ادم نیتی من نباشم میمیری هیچ کاری نمیکنی 

من اصلا کاری بلد نیستم که سر کار برم عرضه کار کردن ندلرم ولی راستش دلم میخ لست عرضه داشتم تیرفتم که ...

ولش کن بابا بذار هرچی دوس داره بگه تو هم به خودت برچسب بی عرضگی نزن تو یه خانم خوب باشخصیت تمیز خانه دار آشپز خوب تاپیکتم خوندم گواهی نامه گرفتی خخخخ من هنوز نگرفتم پس ببین تو زرنگی عزیزم 

خودت برای خودت ارزش قائل باش

وقتی اعتماد به نفس نداری هر کاری هم بکنی بازم شوهرت حرف خودشو میزنه باید خودتو بکشی بالا