2777
2789
عنوان

غریبی خیلی سخته

57 بازدید | 4 پست

من تو خونه خودم غریبم صورتم درد داره میسوزه اینقدر حالم خراب خراب خراب دست شوهرما رو کردم بچاش گرفت اینقدر زدم ک گردنم قولنج گرفته شد...گفت ب ی دختر کمک‌درسی کردم پ چرا تو ایتا بهش گفته بود بیا تو‌واتساپ...الهی چ مجرد چ‌متاهل. قران تیکه تیکه اش کنه اگ تو زندگی ی متاهل خاکبرسر میاد...خستم خسسسسسته

اللهمالعجل الولیک الفرج
بمیرم برا قلبت عزیزمخدا داغ دل بزاره رو دل ادمای حرومی که زندگی بقیه رو خراب میکنن

خدانکنه......دعا کن خوشبخت بشی خوشبختی خیلی مهم..اخ از بدبختی ....کتکم میخورما میرم جلو سلام زودتر میکنم.....سخته غمت تو گلو بتابه و‌مجبور باشی خفه شی

اللهمالعجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه......دعا کن خوشبخت بشی خوشبختی خیلی مهم..اخ از بدبختی ....کتکم میخورما میرم جلو سلام زودتر م ...

💔💔این روزا منم درگیر یه ازدواج اجباری شدم...چپ میرم راست میرم یکی درمورد ناراحتی های زندگیش میگه گریه ام میگیره ...تاپیکت رو خوندم بازم گریه ام گرفت...

کاش یه نیرویی داشتم حداقل یکم از غمت کم میکردم ...حداقل یه ساعت از روزت رو خوشحالت میکردم...ولی چکنم که انگار خدا دلش نمی سوزه