2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه دنبال شغل دومم پیشنهاد خوب گرفتی لایک کن ولی متاسفانه کشور ما با این تورمی که داره عمران تو شغل ...

درسته سخت شده ولی اینجوریم نیست

من خودم یه خانومی میشناسم تو خونه شروع کرد حلوا پختن بعد کارگاه زد بعدم مغازه همه اینا در عرض دوسال

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
من تو کار پوشاک خیلی دوست دارم باشم ولی ظاهرا هیشکی به اون صورت لباس نمیخره

انلاین شاپ؟ من بارها خواستم شروع کنم ولی میترسم

دل بزرگی میخواد

شما شغل اولتون چیه

انلاین شاپ؟ من بارها خواستم شروع کنم ولی میترسمدل بزرگی میخوادشما شغل اولتون چیه

کآرمند رسمی ولی واقعا هزینه ها خیلی رفته بالا از وقتیم باردار شدم نگرانیم دوبرابر شده که چه جوری میخواییم خرج این یدونه رو با همسرم بدیم  

کآرمند رسمی ولی واقعا هزینه ها خیلی رفته بالا از وقتیم باردار شدم نگرانیم دوبرابر شده که چه جوری میخ ...

آره عزیزم سخت شده واقعا هزینه ها واقعا بالاست

کارمند رو با آزمون استخدام شدین؟

من نمیدونم چرا چندسال که ظرفیتا بالا بود آزمون ندادم 

باز خوبه ها خیلی خوبه اگه معلم باشین درسته حقوقش پایین ولی باز عالیه موفق باشین

مرسی عزیزم 

ولی کاش میتونستم از فرصت‌های  شغلی که سر رام قرار گرفتن از اونا استفاده می‌کردم  اکثریت ارگانها بهترین درآمد  سنوات  رفاه رو دارند

مرسی عزیزم ولی کاش میتونستم از فرصت‌های شغلی که سر رام قرار گرفتن از اونا استفاده می‌کردم اکثریت ا ...

با رشتتون میشد جای دیگه استخدام شد؟آره کاش تلاشتون رو میکردین 

رشته من که فقط معلمی رو میشه شرکت کرد

رشته منم یه معلمی میشه یه کارشناس امور بیمههردوتاش رو میخوام شرکت کنم

حتمام واسه بیمه وقت بزار  من دیگه حوصله درس خوندن و آزمون مصاحبه ندارم ولی اگه اول راهی  معلمی آخرین گزینه باشه

پول خیلیییی مهمه خیلی  

اداره بیمه کارمنداشون کیف میکنن