2777
2789
عنوان

میکروب معده

93 بازدید | 13 پست

سلام 

من دودوره دارو برای میکروب معده استفاده کردم و جواب آزمایش مدفوع هم که برای میکروب معده بود منفی شد ولی همچنان درد پرپشت معده ویک کمی هم  حالت تهوع دارم ولی نوار قلب واکو هم دادم نرمال بود و قلبم مشکلی نداشت 

کسی بوده مثل من باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوریم چون میکروب معده ورم معده میاره واینا علائم ورم معده هم هست .داروی ورم هم خوردم وخوب نشدم دکتر بم گفت دیگه مراعات کن ادویه تند نخور کیک وشیرینی کارخونه ای وسس وفست فودنخور .من شیرین بیان خریدم دارم میخورم خوبه

شما آندوسکوپی هم شدید؟

اره تواندوسکوپی ورم داشتم گوگل کردم دیدم میکروب ورم میاره ی دوستامم همین مدله میکروبش خوب شد ولی بارم تهوع داره چون ورمش خوب نشده .ی چندماهی باید میوه وسبزیجات خام وادویه و فست فود نخورم شیرین بیان وبابونه وسیرابی بخورم تاخوب بشم ‌مادربزرگ من ورم معده داشت هیچ وقتم خوب نشد چون مراعات نمیکرد.ورم معده سمج میشه گاهی

اره تواندوسکوپی ورم داشتم گوگل کردم دیدم میکروب ورم میاره ی دوستامم همین مدله میکروبش خوب شد ولی بار ...

من میترسم آندوسکوپی بشم خیلی ترسو هستم 

ببخشید یه سوال دیگه شما دردش گاهی اوقات که به پشت معدتون میزد به دست چپتون هم میزد ؟

من میترسم آندوسکوپی بشم خیلی ترسو هستم ببخشید یه سوال دیگه شما دردش گاهی اوقات که به پشت معدتون میزد ...

خواهش میکنم عزیزم تو همه ی جور نیس من سر دلم میسوزه و رفلاکس دارم قلبمم دردمیگیره وتنگی نفس گاهی .

آندوسکوپی ترسی نداره بیهوش میشی و چنددقیقه بعد ب هوش میای بدون اینکه چیزی یادت بیاد .وخب مشکل شما ورم معده اس شاید بری ب دکتر بگی وداروی ورم بخوری و مراعات کنی خوب بشی .میکروب حتما ورم میاره ی دوستای ما چون ب شدت فست فود خوره تهوع داره بدجور اما من چون نمیخورم یکمی صبحا حالت تهوع دارم ی چندروز ک مراعات کردم و شیرین بیان خوردم بهترشدم منتها وسطاش کیک کارخونه ای خوردم ی چندماهی باید پرهیز کرد .

متخصص داخلی بدون آندوباید بدونه ورم داری و برات نسخه شا بنویسه