2777
2789

دوستان خوبم ،من همش حس میکنم روزام به بطالت میگذره .... کارهامو به تاخیر میندازم....

وقتی شب میشه ،احساس پشیمونی دارم ...مخصوصا اینکه وقت زیادی رو توی تل گرام واینترنت ونی نی سایت میگذرونم!!!

ولی تصمیم دارم که دیگه بیشتر وبا انرژی کارهامو انجام بدم ،کمتر اینترنت بیام 

اونایی که پایه هستند بیاین قرار بذاریم هرروز بیاییم واز عملکرد خوبمون بگیم...

تا توی سال جدید روز به روز احساس بهتری نسبت به روز قبل داشته باشیم....

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

مثلا میخوام از فردا زمان محدودی رو بیام سراغ اینترنت محدودیت ایجاد کنم....

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خونه تکونی میکنم و همش تو دلم به خودم میگم که چراااا کاراتو به موقع انجام نمیدی 

دوست دارم الان که تنیز کردم دیگه همیشه اینجوری نگه دارم کارامو هی امروز فردا نکنم

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

منم  خیاطم به کارای خونم مرتب میرسم و کارای خیاطیمم انجام میدم اما محدود

حالا مشکلم اینه از بیکاری احساس مصرف کنندگی بهم دست داده خیلی ناراحتم که کاری مرتبط با رشتم گیرم نمیاد 

ولی شما میتونی یه تعداد از اکانتاتو حذف کنی یا نت گوشیتو تنها داشته باش و بسته نخر که فکر هزینه باشی و زیاد نیای تو مجازی

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

صبح یکبار تل گرامو چک کنم از ساعت ۷ تا ۸وبعد تا ساعت ۲ بعد از ظهر تل  ونت ممنوع باشه ساعت ۲ تا ۳ آزاده ،نوبت بعد هم ساعت ۸ شب باشه.... و شب بعد از شام هم آزاد 

مثلا میخوام از فردا زمان محدودی رو بیام سراغ اینترنت محدودیت ایجاد کنم....

خب 

یکی مثل من از سر محدودیت میاد وب.

وقتی هنوز مجردم

وقتی پول مناسب نمیدن

وقتی اجازه ی کار ندارم

خب میام وب

در غیراینصورت باید همش اشک بریزم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوست خوبم از وقتی نت اومده دیگهههه من اوضاع واحوالم خرابتر شده....