2777
2789

وای چه شوهر بی مسئولیتی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر ازینه اون بچه به دنیا بیاد و هر روز تو فقر و نداری و حسرت بمیره

تو از حکمت خدا بی خبری 

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اسی با۲۷سال سایقه زندگی مشترک بهت میگم بسرعت سقط کن وسریع حداشواین مرداصلامردنیست یه سواستفاده گر بی همه چیزه فرداپس فردابایه بچه هم ولت میکنه ،چون مسئولیت پذیرنیست  خونه وماشین تحت چه عنوان بایدبه پسرمردم داد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!این شوهرنمیشه برات بببین کی کفتم 

میدونه خیلیا گفتن بهم 😔

اصلامتوجه میشی بهت چیاگفتن ،این دندون لق روبکن بندازدورفردا روزبدبخت میشی این پرومیخواددامادسرخونه بشه مفت بخوره مفت بچره،بعدم فرداهربلایی سرت آوردبگه خودت خواستی

عزیزدلم اومدی اینجا راهنمایی بگیری درسته؟ منو بیشتر خانمای سایت میگیم سقطش کن و جدا شو بااین تعریفایی که تو کردی اون آدم درست بشو نیست.. 

به این فکر کن اگه سقط نکنی چه اتفاقی میوفته اول از همه زندگی خودت نابود میشه دوم زندگی اون بچه با کدوم آینده قراره بدنیا بیاد؟ پدرمادر وظیفه دارن که بچه شونو با بهترین امکاناتی که میتونن براش فراهم کنن بزرگ کنن. این آدم بی مسئولیت و پررو فردا پول سونوگرافی تورو داره؟؟ فردا پول مای بیبی و شیشه شیر خریدن داره اخه؟ اصلا عرضه کار کردن داره که پول در بیاره؟ 

اسی با۲۷سال سایقه زندگی مشترک بهت میگم بسرعت سقط کن وسریع حداشواین مرداصلامردنیست یه سواستفاده گر بی ...

کاملن باهات موافقم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اون بچه چه گناهی کردهنعمت خداستسقط جنین حرامه

این چیه یه سریا توی این موقعیت میگن آدمو عصبی میکنن، آینده ی این دخترم نامعلوم و نا امنه بعد شما از اوردن یه بچه ی بیگناه تو این موقعیت حرف میزنین، اره دقیقا اون بچه چه گناهی کرده که باید تو این شرایط به دنیا بیاد، این مرد ثابت کرده همسر امن و تکیه گاهی نیست و نمیشه روش حساب کرد بعد چطور میتونه پدر خوبی باشه، خواهش میکنم فکر نکرده حرف نزنین، 

من خودم ناباروری دارم و علتش هم جلوگیری طولانی مدتم بوده که نخواستم بچه داشته باشم چون همسرم آدمی نبود که بخوام به پشتوانه ی اون بچه ای بیارم که بعدش بخوام از وجودش ناراضی باشم و بگم اگه بچه نداشتم جدا میشدم، الانم اصلا ناراضی نیستم از تصمیمم و اگه میدونستم بعدا برای بارداری به مشکل میخورم بازم توی شرایط نامناسب بچه نمیوردم، چیه این عقیده ای که شماها دارین به هرقیمتی بچه به دنیا بیار بعدشم سرنوشت اون بچه قراره چی بشه به کسی ربط نداره تموم کنین این افکار متهجرانه و سنتی رو