2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه چه گناهی کردهنعمت خداستسقط جنین حرامه

به نظرت اون بچه با وجود یه همچین پدر عصبی چه آینده ای در انتظارشه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حقیقتا تو با این موجود بخوای زندگی کنی هم‌قرار نیست پدر خوبی برای بچت باشه

بچه هدیه ی خداست خارج شرع هم که نیست سقط نکن

ولی طلاق بگیر و برگرد

اون پولی که شوهرت میخواد خونه بگیری براش رو بذار برای خرجی بچت

البته همه ی اینا به حرف راحته

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
میدونستی خیلی باور پذیر بود؟

عه کاربر جدید بود😂

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

چقدر طرفت زرنگ بوده و تو چقدر ساده عزیزم وقتی میدونی خانواده گیری هم داری و مهمم هست نباید رابطه میداشتی باهاش حالا هم که کار از کار گذشته بعد صفر دیگه عروسی بگیرین برین سر خونه زندگیتون انشالله بخیر میگدرا همه چی خوشبخت شی

Medical Student 🩺

خودت شرایط خودت رو بهتر میدونستی 

خانوادهء سختگیرت که حتی تاریخ پریودت رو میدونن و شوهر بیکار و لاشخورت

رابطه اگر داشتی باید مراقبت میکردی

الان بنظرم با خانواده ت مشورت کن و ازشون کمک بگیر 

خواهش میکنم به حرف اونایی ک میگن نگه دار گوش نده ترخدا جوونیتو تباه نکن مخصوصا با این دوماد سرخونه 

قرص سایتوتک بگیر من تازگی گرفتم ۱و۸۰۰ سقطش کن بهشم بگو هیج گوهی نمیتونه بخوره 

حساب کاربری دست دونفرهست🤍