2777
2789
شاید باورت نشه اما تاحالا تو عمرم فقط دو قسمت دیدم اصلا نمی‌دونم چجوریه 😂💔 همون دو قسمتم که دیدم ب ...

یروز میبینی به وقتش اینو ازمن یادت باشه 

لایک نکنید .توروخدا 
من تابحال با اینکه اینقدر پخش میشه تا بحال ندیدم

قشنگه اما یه کوچولو غمگینه

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو روخدا نرین یبار شبکه تماشا پیامک بدینا دوس دارم اونایی که پیامک میدن زیر نویس میشه جومونگ و یانگوم و دونگی و بروسلی و اوشین رو بزارین رو بزنم از بس هرکدومو هزار بار پخش کرده 🤢

ببین بره سریال فرمانروا ته جویونگ رو ببیناز نوادگان جومونگهآخرین امپراتوری گوگوریو داستان سریالهصد ب ...

مکه اون تموم نشده؟؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ترو خدا دیگه رو جومونگ نظر نداشته باشید...تاپیک بغلی مختارو وارد رابطه کرده😐

😂😂😂

من اولین کراش بچگیم جومونگ بود 

میرفتم کیف طرح جومونگ می‌خریدم واسه پیش دبستانی 

با لواشک جومونگ😍😂

😂😂نه کلا از فیلمای کره ای و ژاپنی و چینی خوشم نمیاد فقط دونگی و یانگوم عاشقشم

آره اونا عالین.

مخصوصا بانو چویی😂

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
دمشون گرم😍😂

شبکه ای فیلم ها پس از صد سال داره مختار پخش میکنه تازه گفته بچه های خوبی باشین بعد مختار یوسف پیامبر و ستایش پخش میکنه 😂😊

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من کل 140 قسمتشو دانلود کردم با گوشی نگاه کردم

خیلی قشنگه