2777
2789

من آدمی بودم که اصلا محل به پسر جماعت نمیدادم همین الانم همینطوره ولی یه جوری شیفته این آدم شدم که خودم موندم البته باهم ارتباط نداریم فقط در حد صحبت عامیانه و در رابطه با رشته کاریمون بوده اونم هر از گاهی نه همیشه

امیدوارم اونم بی میل نباشه🥲

خاهرانه میگم اگر حس کردی احساست یک طرفس لطفا لطفا لطفا لطفا خودتو ازش دور کن نزار درگیرش بشی...

درگیرش که شدم ولی مشکل منم همینجاست که چطور بفهمم حقیقت چیه آخه رفتاراش خیلی تابلوعه ولی اینکه جلو نیومده یه ذره دو دلم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درگیرش که شدم ولی مشکل منم همینجاست که چطور بفهمم حقیقت چیه آخه رفتاراش خیلی تابلوعه ولی اینکه جلو ن ...

پسری ک بخادت مشخصه کاملا اقایون از کسی خوششون بیاد واضححححح نشون میدن

اگر احساس گیجی بهت دست داده مطمئن باش یا برا سرگرمیه یا فقط ب چشم همکار یا دوست نگات میکنه

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

درگیرش که شدم ولی مشکل منم همینجاست که چطور بفهمم حقیقت چیه آخه رفتاراش خیلی تابلوعه ولی اینکه جلو ن ...

ان شالله که دوستت داشته باشه و اگر به صلاحه ازدواج کنید. ولی تا مرد جلو نیومده تا شوهرت نشده دل خوش نکن رفتارای حمایتگرانه توی ذاتشونه به خودت نگیر.