2777
2789
عنوان

راه حل دارین برای بیکاری زیاد

62 بازدید | 10 پست

سلام من تو خونه خیلی بیکارم لیسانس که گرفتم دیگه نشستم تو خونه فقط بعضی موقع ها میرم پیاده روی .کار خوب گیرم نمیاد حقوقشون کمه راهشون دور یعنی اگه برم باید همشو بدم کرایه ماشین نمی ارزه برام  .شما چه سرگرمیهایی دارید .یا شغل آزاد چی میشناسید. ممنونم که جواب میدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چند سالتون هست و به چه چیزایی علاقه. دارید..... کتاب خوندن یاد گرفتن نقاشی، خطاطی و.... از کانال های گوشی.  یا شرکت در کلاس های بیرون که بعضی جاها هزینه کمتری می‌گیرند.. آنلاین شاپ و.  ..... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

ارشد و دکترای رشتتو بگیر شروع کن به خواندن برای آزمون اگه پول واسه منبع نداری 6ماهدبرو سر کار جمع کن راستی قصد ازدواج نداری 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

مثلاً چی .

مثلا من خودم قبلا ارز دیجیتال آموزش دیدم به مدت کار میکردم که بعد گذاشتم کنار 

الان دوباره شروع کردم 

یا خیلی چیزای دیگه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

ارشد و دکترای رشتتو بگیر شروع کن به خواندن برای آزمون اگه پول واسه منبع نداری 6ماهدبرو سر کار جمع کن ...

ممنونم از جوابت .داشتم فکر می کردم به ارشد اگه بخوام از کی باید شروع کنم درس  بخونم .قصد ازدواج هم اگه آدم خوبی پیدا بشه که چند ساله خواستگار خوب نداشتم مجازی هم که نمیشه .