2777
2789

عزیزدلم حالا که قراره بیای وبشی خواهر من بهت خوش آمد میگم،امیدوارم داداشم بتونه خوشبختت کنه وزندگی که لیاقتش رو داری واست فراهم کنه،مرسی که میای ورنگ شادی به خانوادمون میبخشی وادامه ی راه رو باماهستی،دوستت دارم خواهرگلم(داداشم ازیکی خوشش اومده وآشنایی رفتیم تک دختره مثل من)

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

چرا انقد زرنگی ولی خودتو میزنی ب خری 

چرا انقد شوخی خرکی وحشیانه میکنی و نمیتونم جوابتو بدم 

ولی یذره دوستت دارم 

دلم میخاد تا ابد با داداشم خوشبخت شی

ولی آدم باش حیوان 

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خواهر شوهر من هم مثل شما عاقل و دانا بود

ای کاش همه واقع بین بودن خدایی اینا ما که خواهرشونیم از یه رگ و ریشه ایم چه گلی به سرمون زدن که به سر دختر مردم بخوام بزنن؟؟؟؟ 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

به اولی میگم‌ انقد از همه چی گلایه نکن . بذل بخشش زیاد نکن که وظیفه میشه برات . مثه چشمات مراقب دخترت باشه خطر از بیخ گوشش گذشته

به دومی میگم کم زیاد تو همه زندگی هس . دلگرمی شوهرت باشه سر گوجه بادمجون دعوا نکن . یه چن ماه سختی داری بعدش راحتی. اتفاقات خونه رو برا بقیه تعریف نکن.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

ما برا داداشتم قبلا رفتیم خاستگاری یه خانم دکتری داداشمم عاشققققش بود دیگه وقتی اون نشد اومدیم خاستگاریت داداشتم نپسندیدت میگفت خیلی بی ریخته دوسش ندارم به هزار خواهش و التماس راضیش کردیم و اومدیم تورو گرفتیم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
وای این حسو منم دارممخصوصا که تازه عروس فکرمیکنه چی شکارر کرده مالک بازی در میاره

دیدی من تو تاپیک هم اینجوری کردم😹

خب مال خودشه دیگه شوهرشه بدید بره

من اگر داداش داشتم می بخشیدمش به زنش و اصلا دیگه با داداشم کار نداشتم، ارزونی زن داداشم باشه😹

طرفدار حق و عقلانیت💙 

وای این حسو منم دارممخصوصا که تازه عروس فکرمیکنه چی شکارر کرده مالک بازی در میاره

داداشم کوچیکه ولی یه دایی داشتم عین داداشم بود زن گرفته حس میکنم دیگه ندارمش چون زنش یکم زیادی حسوده منم کسی نیستم که دلم بخواد حسادتش رو تحریک کنم پس دیگه زیاد با داییم اکی نیستم مثل قبل 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

ناموسا مشکلات خودتون رو نیا به من بگو 

مخصوصا مشکلات خانوادگی خودت ، باور کن من نمیتونم رک بهت بگم اون عضو خانواده ت باید تیمارستان بستری بشه ،  مشکلاتی که با آق داداشم داری رو هم به من نگو من واقعا حرص میخورم نگران میشم اذیت میشم پام از خونه مادرم بریده شده وقتی هستی نمیتونم بیام چون میترسم باز بیای صحبت کنی اعصابم خرد بشه 

من نمیتونم واقعیت رو بهت بگم نمیتونم حق رو به داداشم بدم حتی اگر اصرار کنی حق رو بگم حتی اگر اصرار کنی ایرادهات رو بهت بگم فقط نگران میشم فقط اذیت میشم 

حرف مشاور ها رو گوش کن همه که اشتباه نمیکنن وقتی میگن حق با شوهرته مقاومت نکن 

حق داری حرص خانواده ت رو بخوری ولی تو مسئول صفر تا صد اونا نیستی زندگی خودت رو بخاطر اونا کوفت نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85