2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بگو عزیزم

عزیزم دوستم معلمه نمرات دانش آموزها رو ثبت کرده بعد الان بعضیا ترک تحصیل کردن باید نمرات رو پاک کنه یا برای یک دانش آموز هم میخواد نمره جدید بذاره الان هرکاری می‌کنه تغییرات اعمال نمیشه 

مدیر گفته سایت بازه و می‌تونه تغییرات بده برای چند نفر انجام شده ولی برای چند نفر دیگه انجام نشده حالا این بنده خدا چند روزه همش می‌ره تغییرات میده و سایت نشون میده که با موفقیت انجام شد ولی دوباره که چک می‌کنه میبینه تغییرات انجام نشده 

تجربه ای داری؟ 

خیلی دوستم ناراحته نمی دونه چیکار کنه 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

عزیزم دوستم معلمه نمرات دانش آموزها رو ثبت کرده بعد الان بعضیا ترک تحصیل کردن باید نمرات رو پاک کنه ...

ایشون موظف هست نمرات ثبت کنه،اگ کسی بخواد ترک تحصیل کنه به ثبت نمرات ربطی نداره،باید نمرشو ثبت کنه

عزیزم دوستم معلمه نمرات دانش آموزها رو ثبت کرده بعد الان بعضیا ترک تحصیل کردن باید نمرات رو پاک کنه ...

اگ میخواد نمره ی کسیو تغییر بده. و نمیشه،ب اداره اطلاع بده،من خودم نمی‌تونستم ،یعنی دسترسی نداشتم ،براثبت به اداره زنگ زدم بهم دسترسی دادند و راحت نمرات رو ثبت کردم،من خودم آموزگارم ،همیشه سعی میکنم نیاز به تلاش ب کسی ندم،یکی اینکه از امتیاز سالانه آن کم میشه،یکی باید شهریور دوباره برم،اصلا اداره بهمون گفت همه رو قبول کنید بره

ایشون موظف هست نمرات ثبت کنه،اگ کسی بخواد ترک تحصیل کنه به ثبت نمرات ربطی نداره،باید نمرشو ثبت کنه

نمی دونم مدیر گفته باید پاک کنی نمره رو حالا پاک نمیشه

اگ میخواد نمره ی کسیو تغییر بده. و نمیشه،ب اداره اطلاع بده،من خودم نمی‌تونستم ،یعنی دسترسی نداشتم ،ب ...

میگه به مدیر گفتم مدیر گفته همش امتحان کن تا بشه حس میکنم مدیر سرکارش گذاشته 

بهش میگم برو اداره میگه نمی دونم پیش کی برم تازه کاره 

نمی دونم مدیر گفته باید پاک کنی نمره رو حالا پاک نمیشه

این مدیر نگفته چرا باید پاک کنه،شاید این دانش آموزی ک الان ترک تحصیل کرده بعدا دوباره بخواد ادامه بده،اون موقع برا این معلم درد سر کیشه،فوری بره اداره ،خودسون راهنمایی میکنن

این مدیر نگفته چرا باید پاک کنه،شاید این دانش آموزی ک الان ترک تحصیل کرده بعدا دوباره بخواد ادامه بد ...

باشه گلم ممنون