2777
2789
عنوان

هر تاپیک با عنوان ( چهره این چطوره عکسس) میبینم رعشه میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
اسکرین شات گرفته حتما😂 چیو پخش کنن ولی بیشعوریشونو می‌رسونن من عکسم پروفایلمه ولی دوست ندارم چند هز ...

اره اسکرین شات گرفته بود نر عوضی حتی شات شو بهم فرستاد😅

اسم کاربریش خرنشو بود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من فقط چندبار اینجا عکسمو گذاشتم اونم با عینک یا با سانسور اینجا جونور مثل وقیح زیاد هست

خیلییی 

منم عکس بینیمو میخواستم بذارم کلا شطرنجی کردم خودمو 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اسکرین شات گرفته بود نر عوضی حتی شات شو بهم فرستاد😅اسم کاربریش خرنشو بود

ولش بذار بگیره 😂 آخه الان دیگه مگه عکس پخش میشه اون بیست سال پیش بود

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اره😂

اون موقع یکم ترسیده بودم ولی الان برام مهم نیس نهایتش معروف میشم🤣

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان ی کاربری هس ب اسم خرنشو

تاریخ عضویتش‌ با اون تایمی ک من عکسمو گذاشتم میخوره

نمیدونم اونه یا نه..

منم بخدا😂مسخره بازیشونم اینه هی میان مینویسن بز بزار بزیارو همش دنبال اینه بیاد تو پربازدیدا

فکر کن بخوای با عکس مردم در بازدید بشیبیی