2777
2789
عنوان

گوه تو نظام آموزش و پرورش مون

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 16 پست
همه جا آسمون همین رنگه سعی کن تغییر رو از خودت شروع کنی

کی گفته اسمون همه جا یه رنگه دیشب تو اینستا دیدم یه آقایی تو سوئیس زندگی می‌کرد یه پست گذاشته بود رفته بود خرید با حقوق یه روز کارش یه سبد پر خرید کرد تازه پول اضافه هم آورد همه چی هم برداشت گوشت ، ماهی ،مرغ ، آناناس ،کاهو ، کلی میوه ، تنقلات ، چند پاک شیر ، چند تا کره ، پنیر و کلی چیزی دیگه که اگر بنویسم تومار میشه از همه چی هم چند تا برداشت بعد تو ایران با حقوق یه روز کار نهایت میشه دو کیلو میوه معمولی خرید جوری هم نبود که بگید دروغه چون قیمت کالاها که روشون زده بود هم کاملا نشون داد

کی گفته اسمون همه جا یه رنگه دیشب تو اینستا دیدم یه آقایی تو سوئیس زندگی می‌کرد یه پست گذاشته بود رف ...

عزیزم من سوئیس نرفتم پس نمیتونم با توجه به حرف شما قضاوت کنم یا نظر بدم بحث تاپیک هم راجع به اقتصاد نبود بلکه انتقاد استارتر به آموزش و پرورش بود

میدونی که خیلی از کشورهای خارجی حسرت آموزشهای علمی ایران رو میخورند چون ایران در زمینه های پزشکی نانو  و مهندسی پیشرفتهای زیادی داشته و بین سایر کشوزها زبانزده یا کسب مقامهای برتر تو زمینه های مختلف به ویژه تو المپیادها از آن ایرانه 

بعد من نمیگم آموزش و پرورش ما کم و کاستی نداره چرا هم آموزش و هم پرورش ما خیلی جای پیشرفت داره ولی اینم بگم تحصیل تو ایران خیلی کم هزینه تر از کشورهای دیگه هست اگه بدونی تو امریکا برای ادامه تحصیل به دانشجو وام میدن طوری که دانشجو بعد از تحصیل فقط چند سال باید بدهیهاش رو پرداخت کنه آره عزیزم همه جای دنیا آسمون یکرنگه چون اگه فرد بدونه برا هدفی که داره باید خودش تلاش کنه و سختی بکشه دیگه از زمین و زمان گلایه نمیکنه راجع به تربیت و پرورش هم باید بگم الان آمار افسردگی بین نوجونا تو کشورای اروپایی به ویژه فرانسه خیلی بالا هست در حالیکه تو ایران این آمار پایین تره 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان