2777
2789
عنوان

چرا همه ی مردای ایرانی واسش جون میدننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 81 پست

والا من با زن بودنم روش کراشم چ برسه به مردا😂

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه ضیغمی که بیشتر جون میدن و نسبت به اون منطقی تره😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مردا همه زنا رو دوست دارن بجز زن خودشون جدی نگیر ،😂😂😂😂

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

وای دقیقااا 

حرفه دلم رو زدی 

ولی من نمیدونم چرا از نظرم یه قیافه ی کاملا عادی و معمولی داره 

نمیگم زشته ولی در اون حد نیست که کل مردا دارن واسش جون میدن 

سیما ثابت خیلییی خوشگل تر و ناز تره اون ریحانه هم خیلی ازش خوشگلتره 

نمیدونم چرا یکدفعه انقدر اومده رو بورس😂😂

_
چه قدر با قاطعیت میگی من تو جمع گفتم اکثر مردا گفتن وا این چیهخیلی خیلی معمولیه

اصلا فامیلای ما صارمی رو نمیشناسن تا حالا ندیدن منم همین الان دیدم عکسشو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مردان عاشق  زنان ، حتی با نگاه  کردن  حتی اگر دست نیافتنی باشن

مهم نیست چند سال متاهلن  ، توی تخیل  ذهن فانتزیشون  زنای دیگه رو تجسم میکنن  🤲

الان متاهلا ریپ میزنن 

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

به خداااا که حسود نیستم

تو تاپیک هام هم در مورد نگین حق دوست گفتم که چقدر خوشگله پس اگه قرار باشه حسودی کنم حسودی نگین میکنم

به خدا خیلی معمولیه خیلی خیلی معمولی

آخه چیش انقدر بولد کردن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چه قدر با قاطعیت میگی من تو جمع گفتم اکثر مردا گفتن وا این چیهخیلی خیلی معمولیه

وای دارم اکثریت رو میگم

شاید اطرافیان شما خوششون نیومده!

مگه همه چیز به چهرست!

پیرینسس🎀🤍