2777
2789

بزن گوگل

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم بلده

ببین من دو روز خواب میبینم مثل هم وارد مغازه کفش فروشی و لباس میشم خب اونجا عشقم فروشنده درحالی که عشقم فروشنده نیست تعجب میکنم بعد من ی کفش مردونه مشکی انتخاب میکنم فقد اون کفش دستم میگیرم نمیپوشم بعد عشقم باهام حرف میزنه بهش میگم اذیتم نکن و گریه میکنم خب بعد عشقم بغلم میکنه دلداریم میده ارومم میکنه🤐

ببین من دو روز خواب میبینم مثل هم وارد مغازه کفش فروشی و لباس میشم خب اونجا عشقم فروشنده درحالی که ع ...

کفش تو خواب خوب نیست بد بیاری میاره 

ولی اگر بجز خودت یه نفر دیگه ای اونجا باشه اون طرف میخواد شما دوتارو از هم دور کنه ولی اگر خودتون یعنی شما دوتا باشید 

زندگی خوبی در انتظارتونه ولی کفش فروشی رو مطمئنی 

مهندس