2777
2789

یک ماهه بواسیر داخلی گرفتم خودم قشنگ دیدمش😭😪 دستشویی کردن برام سخت بود رفتم دکتر روان کننده بهم داده ولی خب چیکار کنم بواسیرم خوب شه وحشتناکه دهانه مقعدم شده زخم و کبود شده راحل بلدی بگو خدا خیرت بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن میخوای یکی نفرین کنی بگو بواسیر بگیره،لعنت بهش  ،قشنگ آدم آرزوی مرگ میکنه ،زندگی روزمره زهر میشه برات ،عزیزم ماها هم گرفتارشیم باید باهاش مدارا کنی ..از یبوست اینجوری شدی ؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بیرونی و داخلی اگر باشه پماد انتی هموریید گیاهی رکتول خیلی جوابه.التهاب و سوزش قشنگ کم میشه

پماد باریج هم خوبه ولی ن اندازه رکتول

پودر میسیلیوم بگیر داخل اب بریز ساشه ای بخور.ملینه

و دراخر

سرکه سیب طببعی.بزن رو پنبه بزار روش باشه 

واقعاااااا جواب میگیری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هیچی بخدا اندازه سر سوزن درد نداشت.قبل از عمل یک سال و نیم درد کشیدم کاش همون اول میرفتم.الان شش سال ...

خداروشکر ، من چند ساله تو‌عذابم هنوز نتونستم خودمو راضی کنم برم عمل

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

میگن میخوای یکی نفرین کنی بگو بواسیر بگیره،لعنت بهش ،قشنگ آدم آرزوی مرگ میکنه ،زندگی روزمره زهر میش ...

من داشتم خوب میشد یک هفته بعد دوباره به درد میومد.منم رفتم عمل کردم خدا روشکر دیگه مثل روز اول شدم

نگاه درد هر بار رفتن دسشویی صد برابر در د عمل هست.هیچی درد نداره.من دکترم مرد هم بود.گفتم منو بیهوش ...

همون دیگه من از همون لحظه عمل میترسم ، اگه بیهوش کنن که خوبه

اگه تهران عمل کردی اسم و ادرسشو بده بی زحمت

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من داشتم خوب میشد یک هفته بعد دوباره به درد میومد.منم رفتم عمل کردم خدا روشکر دیگه مثل روز اول شدم

من رفتم جراح گفت لازم نیست جراحی کنی ..ازطرفی  یبوست میشم هر از گاهی نمیشه کلا ..حالا خداروشکر درد و خونریزی ندارم خیلی سال گذشته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خداروشکر ، من چند ساله تو‌عذابم هنوز نتونستم خودمو راضی کنم برم عمل

اگه  مطمئنی یبوست نمیشی برو چرا نری