2777
2789

خواهشا. اگه از نظرتون در اشتباهم غر نزنید و تاپیک رو ترک کنید

بچه ها توروخدا فضول زندگی کسی نباشین دلسوز زندگی بقیه نباشین سعی نکنین تو زندگی بقیه نقش قهرمان باشین مخصوصا وقتی ازتون کمک نخواستن، با مامانم نزدیک یک ساله صحبت نمیکنم. ازش متنفر نیستم اما حسی بهش ندارم. آدم خوبیه. مامان خوبی نبوده خیلی اذیتم کرده و هیچوقت اشتباهش رو هم نپذیرفته هیچ وقت واسه خاطر خانوادش کل زندگی من رو زیر و رو کرده اشکم همیشه درومده که خواهراش خوشحال باشن نه از رو عصبانیت ولی خب همیشه میگه اولویت من خواهرامن شما نبودین اونا بودن. اینا چیزی نیست هزاران کار دیگه همه زندگیم ازش خاطره بده شب فریاد میزدم از دستش صبح پا میشدم انگار چیزی نشده بالاخره یه روز تصمیم گرفتم دیگه باهاش حرف نزنم اعتراضی ام نداشت میگفت از خدامه راحت شدم. خلاصه که کار به کار هم نداریم. تو جمع سعی میکنم در حد رفع نیاز باهاش صحبت کنم ولی کساییکه باهامون رفت و اومد خیلی دارن می‌فهمن بالاخره.چن روز پیش باز سر موضوعی که طولانی میشه بگم ولی قطعا بهم حق میدین وحشتناک ناراحتم کرد.رفتم شبو حرم. تا خود صبح هیچکی بهم زنگ نزد کجایی؟فردا عصرش همسایه ای که شمارمم نداشت زنگ زده میگا کجایی مامانت نگرانته میگه جوابشو نمیدی، در حالیکه خداشاهده پیامم نداد. مث اینکه خانمه اومده خونه مون پرسیده دخترت کجاست مامانم جای پیجوندن گفته از دیشب رفته و....این همسایه چن شب پیش بهم گیر داده بود میام خونتون باید با مامانت روبوسی کنی تو که نماز میخونی و فلان. ولم نمی‌کرد. بخدا از درون داشتم بالا میاوردم به احترام سنش هیچی نگفتم فقط جدی و محترمانه گقتم نخیر لطفا اینکارو نکنین شما از جزئیات خبر ندارین. ولی اون شب اومد خونه مون در گوشم نشست که بوسیدی؟میخواستم گریه کنم از شدت ناراحتی و موقعیتی که توش قرار گرفتم .بحثو عوض کردم و فهمید که نمیخوام  راجبش صحبت کنم. امشب اومده خونه مون وسط منو مامانم نشست و همینطور گیر داده بود مامانم میگفت ن قهر نیستیم بخدا میخواستم پاشم جیغ بزنم هیچی نگفنم ولی با اخم به همسایه نگاه کردم پا شدم اومدم تو اتاق. متنفرم از آشتی کردن از هم صحبتی با اون آدم هیج وابسته گی ای بهش ندارم اصلا دلم نمیخواد تا آخر عمر باهاش حرف بزنم این طبیعی ترین حق منه که با کسی که اونم نمیخواد و این همه عذابم داده هم صحبتی نکنم..

ببخشید طولانی شد فقط باید اینارو به یکی میگفتم..

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از آدمای فوضول که سرشون تو زندگی یکی دیگست متنفرم ،یکی نیست بگه تو اگه خیلی زرنگی برو زندگی خود ...

نوه خودش باهاش ۳ ماهه قهره ! بعد اومده به من میگه کسی حرف منو تا حالا زمین ننداخته باید بخاطر من اینکارو بکنی..

چقدر از آدمای فوضول که سرشون تو زندگی یکی دیگست متنفرم ،یکی نیست بگه تو اگه خیلی زرنگی برو زندگی خود ...

بقیه چیزی به روم نیاوردن ولی از خانواده پدریم بعید نیست پشت سرم حرف بزنن واسه این موضوع.. یه دلم میگه دیگه پامو هیچ جا نذارم و پیش مهمونم نرم ولی این عواقب روحی ‌و... بدی برام داره

چه آدم نفهمیه همسایه تون

ببخشید فکر کنم باید ی کاغذ بچسبونی روی باسنت و بنویسی ظرفیت تکمیل است، لطفا سر خود را وارد نکنید. مخصوصا شما همسایه ی عزیز

این دفعه دیدیش اصلا باهاش بحث نکن کلا برو توی اتاق پیشش نشین

این آدما نیاز به احترام ندارن

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

حق با شماست

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اگ مشکلی هست بین خودتونه دیگه ...قطعا بکسی ربطی نداره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چه آدم نفهمیه همسایه تونببخشید فکر کنم باید ی کاغذ بچسبونی روی باسنت و بنویسی ظرفیت تکمیل است، لطفا ...

موقع رفتن اومدن تو اتاق بغل که ازم ناراحت نشو.

این بدرک. یه همسایه ست.. ولی با قضاوت فامیل چه کنم؟مخصوصا فامیل پدری.. توروم نمیگن ولی مشخصه زن عموم فهمیده و احتمالا. پشت سرم خیلی حرف بزن.. درسته بقیه مهم نیست حرفشون ولی باز همچین بی اهمیتم نیست کاش تو کشور دیگه ای بدنیا میومدم با آدم هایی با طرز فکر متفاوت تری..خیلی ناراحت کنندست موقعیتی که توش هستم..

مامانت این وسط چی میگه؟ سکوت کرده تا شما بوسش کنی؟

میدونم سخته

ولی روی همسایه تون کم کن

پاشو سر مامانتو ببوس( چون حتما بوسبدن صورتش خیلی سخته) 

که بهش نشون بدی منو مادرم مشکلی نداریم و تو توهم زدی

حق با شماست

چیکار کنم که برام مهم نباشه دید بقیه؟این هیچی؟ولی حتما کل فامیل به حرف میان و حس بدیه..کاش میشد با هیچ کدوم ارتباط نداشته باشم. ولی عواقب روحی خوبی برام نداره..