2777
2789
عنوان

حالم از این شرایطم بهم میخوره

467 بازدید | 29 پست

بچهاااا نمیدونم چرا و دقیقا یادم نیست از کِی ولی نسبت به همههه چی بی احساس شدمممم.

اصن حس خاصی به آدمی ندارم یا هیچی منو واقعا به وجد نمیاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باحاله!! تست که میدادم طرف خیلی جالب بود براش...

برید ریشه یابی کنید !!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

باحاله!! تست که میدادم طرف خیلی جالب بود براش...برید ریشه یابی کنید !!

نفهمیدم، الان یعنی شمام مشکل مشابه داشتین که یکی واسش جالب بوده؟

خب ریشه‌ش چی میتونه باشه نمیفهمم واقعا

نفهمیدم، الان یعنی شمام مشکل مشابه داشتین که یکی واسش جالب بوده؟خب ریشه‌ش چی میتونه باشه نمیفهمم واق ...

برای منم سوال بود یه سری چیزها!!

چیزی به وجدم نمیاره!! معمولا هیچ چیز!! هیجان زده نمیشم!! یه داوطلبی و شجاعت احمقانه در تنش‌ها دارم!!

خیلی سریع یاد میگیرم و رها میکنم، هر چیزی رو!!

و...

یکی از ساده‌ترین علتهاش بیش‌فعالی بود!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

وای وای واااای مخصوصا اون زود یادگرفتن و رها کردنوووو بشدت دارم. میتونم بگم همزمان ۱۰ تا پرونده‌ی تازه استارت زده شده دارم که همه رو نصفه کاره ول کردم. نمیدونم شاید بخاطر همین بیش فعالیه چون خودمم به اسن موضوع شک دارممم

اونوقت شما ینی درمانش کردین؟

علت دیگه هم داشت و نیاز به اصلاح داشت که در هرکسی ممکنه متفاوت باشه...

بیس ماجرا کماکان همونه، فقط علتش رو پیدا کردم و کنترل شده پیش میرم!!

ماها نیروی زیادی داریم و کافیه وارد میدون بشیم، میترکونیم!!

در مقابل بیکاری و تنهایی زیاد آسیب‌ میرسونه به ماها...

من هرچی فعالیت میکنم، بیشتر انرژی میگیرم!!

هرچند ممکنه تفاوت‌هایی در افراد باشه!!

چقد عجیب تاحالا کسی انقدررر دقیق توصیفم نکرده بود.

پیش‌تر هم عرض کردم که جالبه!! ماها پر از پارادوکس هستیم...

یادمه روانشناسه ازم اجازه گرفت چندتایی از حالت‌هامو در جلساتش به عنوان یه مسئله جدید بیان کنه...

علت دیگه هم داشت و نیاز به اصلاح داشت که در هرکسی ممکنه متفاوت باشه...بیس ماجرا کماکان همونه، فقط عل ...

من انرژیم خیلی بالاست به نسبت آدمای دورم، به قول شما هرررچی بیشتر کار میکشم از خودم بیشتر خوشم میاد، ازونجایی ک چیزی برام هیجان نداره دنبال هیجان تو جنس مخالف گشتم که با وجود تجربه‌های جدیدی که واسم داشت بازم زیاد تفاوتی تو حالم ایجاد نکرد، معمولا بقیه از شجاعت یا تواناییم توی کنترل کردن احساساتم تعجب میکنن ولی من شک دارم که حس زیادی داشته باشم چه برسه که بخوام کنترلش کنم.

همش دلم میخواد شبیه بقیه ادما چیزی بترسونتم ولی ازونجایی که اینطور نیست معمولا نقش بازی میکنم. من این رو زمانی متوجه شدم که با دوستام شهربازی رفتیم و بقیه کلیییی هیجان زده شده بودن درحالی که من حالم زیاد فرق نکرده بود، و خب این آزارم میده حس میکنم از کوچیک ترین موارد نمیتونم لذت ببرم. 

یه مدتم هست خیلی از جمع دوستا و همسنام فراریم انگار که از نقش بازی کردن خسته شدم میدونی؟

ببخشید کلی طولانی شد ولی واقعا کسی نبود که حس نزدیک بهم رو داشته باشه