من هدفم اردیبهشت بود و رشته ای که میخواستم فقط از کنکور اردیبهشت میشد رفت. برای تیر هم اصلا نخوندم و قراره که پشت بمونم. امیدوارم سال بعد اینموقع ادم شادتری باشم و به هدفم هم نزدیکتر شده باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از هرکسی میپرسم میگه پشت نمون راستم میگن چون پشت موندن به ضرره میگن انتخاب رشته اگه درست باشه با تراز کم هم بهترین رشته میاد اگه واقعا حوصله داری یکسال درس بخونی و هم دوازدهم هم یازدهم و نهایی بدی پشت بمون
این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏میگَم اَربابَم؛ میشَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟ ️
از هرکسی میپرسم میگه پشت نمون راستم میگن چون پشت موندن به ضرره میگن انتخاب رشته اگه درست باشه با ترا ...
واقعا دلم با فرهنگیانه هیچ رشته ی دیگه ای رو نمیتونم قبول کنم که برم بخونم. میخوام یکسال دیگه براش بخونم که حداقل بگم خوندم و نشد. اینجوری حسرتش میمونه برام