2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران خوب نیست واسه زندگی اگه همونجا جات خوبه نیا

اهه به شدت از نظر شغلی مشکل دارم مثلا یه شیفت سرکار  بری ۴ میدن.دوشیفت ۶

ده ساله اینطوری کار کر م هیچوقت بیمه نداشتم الان ۳ ماهه نشستم خونه بابام خرجی بهم نمیده واقعا بریدم میگه ندارم درصورتی که میتونه رو ماشینش تو اسنپ  بیشتر کار کنه اما نمیکنه بخودش سختی نمیده.دوتا بار بیشتر نمیره که فقط قسطاش دربیاد

اهه به شدت از نظر شغلی مشکل دارم مثلا یه شیفت سرکار بری ۴ میدن.دوشیفت ۶ده ساله اینطوری کار کر م هیچ ...

مهارت می‌خواد دیگه کار کردن تو تهران 

اگه کارای معمولی بخوای کنی درسته درامدت بیشتره ولی به همون اندازه هزینه تو تهران بالاتره  

مهارت می‌خواد دیگه کار کردن تو تهران اگه کارای معمولی بخوای کنی درسته درامدت بیشتره ولی به همون اندا ...

اره دخترخاله م پرستاره اونم گفت.

گفت که گرایه اسنپ دوبرابر شده

مهارت می‌خواد دیگه کار کردن تو تهران اگه کارای معمولی بخوای کنی درسته درامدت بیشتره ولی به همون اندا ...

من بزرگترین مشکلم با تنبلیع بابامه. اینکه ۱۰ سال کار کردم نپوشیدم خرج نکردم به خودم سختی دادم  طلا خریدم با حقوق ۵۰۰ هزارتومن سال ۹۵ .الان بعد از ده سال تازه فهمیدم چقدر اشتباه کردم