2777
2789
عنوان

عمل تنگی کانال دست

190 بازدید | 15 پست

سلام کسی تنگی کانال دست انجام داده چندتا سوال دارم  راضی هستید میشه دوتا دستو باهم انجام داد فایده داره درد داره عملش چقدر باید استراحت کرد چون بچه کوچیکم دارم  واینکه هزینه عملش چقدر میشه

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابام این مشکل رو داشت و خیلیییییی خیلیییییی اذیتش کرد هنوزم من احساس میکنم درد داره ولی خدارو شکر گوش شیطون کر بهتره

بابام عمل نکرد سیاه دانه خرید برد عطاری روغنش رو گرفت چند ماه هر روز روزی چند بار دستانش رو با اون روغن ماساژ داد بهتر شد

فقط 46 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی میشدیم ما دور از هَمه🍁🧡|باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|

منم بابام این مشکل رو داشت و خیلیییییی خیلیییییی اذیتش کرد هنوزم من احساس میکنم درد داره ولی خدارو ش ...

عهه یعنی واقعا تاثیر داره من دارم تو خونه روغن سیاهدونه

خدایا به امید تو
منم بابام این مشکل رو داشت و خیلیییییی خیلیییییی اذیتش کرد هنوزم من احساس میکنم درد داره ولی خدارو ش ...

واسه من شبا از تو انگار آتیشه میسوزه گزگز می کنه گاهی اوقات از خواب بیدار میشم از گزکز شدید

خدایا به امید تو
واسه من شبا از تو انگار آتیشه میسوزه گزگز می کنه گاهی اوقات از خواب بیدار میشم از گزکز شدید

بی حس میشد برای بابام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله فکر کنم

عملش ساده هست، با داروی بیهوشی کم که طرف فقط حس نمیکنه دیدم انجام میشه، برو یه دکتر مغز و اعصاب خوب، تا هم زمان عملت به حداقل ممکن برسه هم مطمین باشی.

بله دیگه اون درد و گز گز از بین میره، این کاناله تنگ شده و به عصبی که به ۳ تا از انگشتاتون عصب دهی میکنه فشار میاره.

شبها دستتون را یکم بالا نگه دارید از دردش کمتر میکنه.

تا زوده برید به یه دکتر خوب نشون بدید، ننداز پشت گوش، شاید بشه عمل نکرد اگه خیلی زود بهش برسی.

نظر اون دکتر را ببین چیه برای اینکه جفتشو با هم عمل کنی، بعضیا میگند یکیش عمل بشه بعد اون دستتون بعضی ها با هم عمل میکنند

نمی دونم شاید فرق می کرد

من زیاد یادم نیست برای ۳ساله پیشه حالا شما این روغنه رو امتحان کن نشد بعد برو عمل

نگران نباش ایشالا چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عملش ساده هست، با داروی بیهوشی کم که طرف فقط حس نمیکنه دیدم انجام میشه، برو یه دکتر مغز و اعصاب خوب، ...

قبلا رفتم نوار لصب گرفت برام هردوتارو کورتون زد یمدت خوب بود ولی دوباره برگشت گفت دارو بخور مراعات کن عمل نکنی ولی الان خیلی شدید شد می خوام برم بگم عمل کنه میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه

خدایا به امید تو
قبلا رفتم نوار لصب گرفت برام هردوتارو کورتون زد یمدت خوب بود ولی دوباره برگشت گفت دارو بخور مراعات ک ...

پس اگه این راهها را رفتی به احتمال زیاد عمل میخواد. سرجمع یه ربع طول میکشه بهتر از این همه دردی هست که میکشی