2777
2789

قانونا جایی خوندم در صورتی که دختر شهر دوری دانشگاه بره پدر موظفه براش خونه تهیه کنه  

ولی من پولی ندارم یعنی اول باید دانشگاه قبول شم بعد خونه بخوام؟ اومدو به خونه نرسیدم آواره شهر غریب میشم !!! 

چرا شکایت؟میتونی از بابا ت درخواست کنی،مودبانه تره

اکر با زبون خوش قبول میکرد ده سال ماتم دانشگاه نبودم اصلا چرا تاپیک زدم؟ 

انگار چیز به این سادگی نمیدونم!!!

خب حتما شونصد بار گفتم گوش نکرده و بدتر با قلدری و کتک جواب داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااخه باید از پدرت به این شکل طلبکار باشی که ازش شکایت کنی؟! 🙄😞

پدری که تااینجا زحمتت رو کشیده،  برای تشکر از زحماتش میخوای شکایت کنی!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرااخه باید از پدرت به این شکل طلبکار باشی که ازش شکایت کنی؟! 🙄😞پدری که تااینجا زحمتت رو کشیده، ب ...

اخی چه پدر خوبی دارم!!!!!!!!!

انقدر خوبه که تو خونه همیشه حبسم کرد 

انقدر خوبه که با سن ۳۷ ساله مجردم بیماری اعصاب 

انقدر خوبه که .....

همش قضاوت 

خودت کار کن می تونستی تو این چند سال کار کنی دیدم که میگم چند نفر دیدم کار می کنن اصلا از پدرشون کمک نمی‌گیرن حتی یکی میشناسم پاره وقت تولیدی شلوار جین کار می کنه دانشگاه هم می‌ره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اخی چه پدر خوبی دارم!!!!!!!!!انقدر خوبه که تو خونه همیشه حبسم کرد انقدر خوبه که با سن ۳۷ ساله مجردم ...

اول و اخر پدرته و درست نیست شکایت کنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودت کار کن می تونستی تو این چند سال کار کنی دیدم که میگم چند نفر دیدم کار می کنن اصلا از پدرشون کمک ...

عزیزم قضاوت نکن

بابام روانیه حتی نمیذاره تنها برم بیرون اپنوقت برم سرکار!!!!!!!!!

خودت میتونستی کار کنی!!!!