2777
2789

شوهرم بازاری هستش وضع مالی عالی توپی داره،ماشین زیر پاش ۴ میبارد کلی ام خونه ماشین داره مهرم ۱۱۰ سکه عندالمطالبه هستش از کجا بابد شروع کنم الان دارم باهاش زندگی میکنم نمیخوام بدونه میخوام جدا بشم،دلالیم برای طلاق زیاده نپرسید چرا واقعا کرد زندگی نیست دنبال وکیل خوبم وای داییم میکه نمیتونی ماشین ازش بگیری چون دادگاه میگه ماشین باید زیر پاش باشه یه دونه داره ولی ماشین پرادو هستش خارجی چه کنم من فعلا الان مجبورم نقش بازی کنم شک نکنه چون بچه بازار زرنگ‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دادگاه دادخواست مطالبه مهریه و اراعه ادله و مستندات 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

به نام خدا ،فعلا سکوت کن ازش پول بکش،اعتمادشو جلب کن ی چیزی ،یا همه چیو به اسمت بزنه،..حیفه راحت بری

خب میگن هرچی ام بزن بخ نام دادگاه برش میگردونه به عنوان هدیه یعنی بعد طلاق باید بدم به شوهرم پس بدم بهش 

مگه دادگاه خودش استلام نمیگیره ؟ وقتی شکایت کنی مهر بذاری اجرا خب خودش استعلام میگیره

آره یکی از مراحل گرفتن اموال منقول و غیرمنقول 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

از کل سند مدارکش کپی بگیر برابر با اصل کن با یه وکیل خبر صحبت کن ببین چی میگه بهت الانم فقط ازش پول ...

مدارک خونه هاش که پیش من نیست فقط سند سبز ماشینش دستم که اونم نهایت ۴ میلیارد نه بیشتر 

خب میگن هرچی ام بزن بخ نام دادگاه برش میگردونه به عنوان هدیه یعنی بعد طلاق باید بدم به شوهرم پس بدم ...

اگ پول بزنه حسابت بعد بخرین،نمیتونه،یا اگ پدری مادری که قابل اعتماد باشه ،بعد اینکه ،زد به نامت تو به اسم کسی انتقال بدی ،بعد دوباره برگردانیم به اسمت نمیتونه..حواست باشه به اسم کسی زدی وکالت نام مال خودت باشه ،نگاه قشنگ از وکیل بپرس،ففط می‌دونم راه داره