2777
2789

۱۲ جلسه ۴ ساعته 

با ۱۰ نفر هنرجو 

۲۰ میلیون 

زیاد نیس اخه ؟ 

مگه کلاس خصوصیه ؟ هیچ نظارتی رو قیمتای هیچجا نیس . چقددر خوشحال شدم کلاس گذاشتن ، بعد که قیمت گفت وا رفتم غمگینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ارزونترم باشه ولی بهرحال کیفیت آموزش هم مهمه وقتتو الکی نزاری

بله کیفیت داره . کارش خوبه 

ولی دقیقا شهری که دو ساعت با ما فاصله داره 

اونجا هم یه خیاط خوووب هست ، اونم ۴۸ ساعت اموزش ۱۴/۸۰۰ بود 

این دیگه شورشو دراورده . 😔😔😔😔😔

بله کیفیت داره . کارش خوبه ولی دقیقا شهری که دو ساعت با ما فاصله داره اونجا هم یه خیاط خوووب هست ، ا ...

هی بری بیای هزینه رفت و آمدت باز همونقد میشه 

نمیدونم ی حساب کتاب کن اگه واقعا کمتر درمیاد برات و میصرفه برو

هی بری بیای هزینه رفت و آمدت باز همونقد میشه نمیدونم ی حساب کتاب کن اگه واقعا کمتر درمیاد برات و میص ...

نه عزیزم اونجا نمیخام و نمیتونم هم برم 

ولی برای شهر خودمونم گفتم نهایتش بخاد قیمت بداره دیگه ۱۵ تومنه ، ۲۰ ت خیلیه .

برا منی که شاغل نیستم . دلمم نمیخاد از کسی بگیرم منت سرم باشه چه خاکی تو سرم بریزم . هرکی خدا یه لطفی هم بهش کرده عین زالو داره خون مردمو میمکه

ببین من قیمت شو و فرقش  رو نمی‌دونم ولی کلاس آنلاین برگذار میکنن با تخفیف ۶۰۰ یا یک یا دو تومنی یا نهایتن چهار تومان 

حضوری رو نمی‌دونم 

آنلاین خیلی از دوستام یاد گرفتن با قیمت کم تو خونه.

پیدا شوند پیدا کن دوره میزارن آنلاین 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نه عزیزم اونجا نمیخام و نمیتونم هم برم ولی برای شهر خودمونم گفتم نهایتش بخاد قیمت بداره دیگه ۱۵ تومن ...

اره دیگه هرکی هرقیمتی بخواد میزاره 

هیچ نظارتی رو هیچی نیس. ی جنسم میخوای بگیری هر مغازه ی قیمت میده کلا همه چی رو هواس

ببین من قیمت شو و فرقش رو نمی‌دونم ولی کلاس آنلاین برگذار میکنن با تخفیف ۶۰۰ یا یک یا دو تومنی یا ن ...

عزیزم حال خوشی ندارم . تمرکز فیلم دیدن ندارم . وگرنه ۵ سال پیش خودم یه دوره گرفتم ۱۵۰ ت تلگرام. اولا فیلماش بریده بریده یک دقیقه ای بود و واقعا رو مخ بود . اموزششم دوست نداشتم و همینطور ک گفتم حس و حال فیلم دیدن ندارم ‌ . هیچجا نمیرم هنش تو خونم تمرکز ندارم