2777
2789

سلام

خب .. من یه دوست دارم واقعا م باهاش مشکلی ندارم اینم بگم که آدم اجتماعی هستم ولی فقط با یکی دو نفر میتونم صمیمی بشم و فقط با همین دوستم خیلی صمیمیم

ولی این دوستم مشکلش اینه که از همه چی بدش میاد😮‍💨 و فقط چیزیو دوست داره که من میگم نه

مثلا الان گفتم بیا یه دو ترم بریم باشگاه ، کلاس ورزشی چیزی رفتم یه مجموعه ورزشی برنامه کلاساش گرفتم تقریبا همه ی ورزشا رو داره ..الان من براش فرستادم و اینا بهش گفتم خب مثلا بیا یه چیزی بریم‌ بعد دقیقا ورزشی که میدونه دوست نداره میگه خوبه بیا بریم 

اینم بگم چندین بار قبلت بهش گفتم(من کلا مشکل نرمی استخوان دارم و اصلا بدمينتون و بسکتبال و اینا واقعا نمیتونم بازی کنم )ولی گوش نمیکنه 

الامم من بهش گفتم پس تو هر چی دوست داری برو

منم خودم یه چی میرم

اونم هیچی نگفت گفت باشه

نمیدونم تند برخورد کردم یا نه؟ 

چی کار کنم؟‌؟ اصلا دوست ندارم برم اصلا دیگه بهش پیام بدم بگم ولی از یه طرف خوشمم نمیاد تنهایی برم 

میشه برای موفقیتم یه صلوات بفرستی روزای خیلی خیلی سختی میگذرونم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمی تونی تا ابد با اون همراه باشی. اگه امکانش هست می تونید یه تايم مشترک، توی یه باشگاه ولی هر کدوم توی رشته ای که خودتون دوست دارید ثبت نام کنید و با هم برید و بیاید. اگر هم امکانش نیست که دیگه مجبوری خودت بری و مستقل باشی. این میشه یه تمرین برای آینده ات و چه بسا اونجا دوستای خیلی خوبی هم پیدا کردی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ضمنأ حرف شما اصلا بد نبوده و کاملاً منطقی گفتی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘