2777
2789

سه تا از دوستام که از دوران ابتدایی و دبیرستان باهم بودیم چند روز پیش رفته بودن تنگه براق شیراز

اومدنی تو راه برگشت به اصفهان تصادف میکنند 

ینفرشون همون لحظه فوت می‌کنه😭

اون دوتای دیگه دست و پاشون شکسته بودن و زخم بودن و شکستی دماغ و سر

حالشون خوب بود

با خانواده هاشون در تماس بودیم میگفتن خوبن خداروشکر

آخ عزیز دلم آخ بمیرم برای تک تک تون 😔😔 

یکی از دوستام مرخص شد 

اون یکی هم قرار بود مرخص بشه 

اون روز هیچکدوم نمیدونستن یکیشون فوت شده بهشون نگفتن تا حالشون بد نشه 

ولی اون روز خواهر یکی از دوستام که همراه بود همینجوری که گریه میکرد گفت تو اینجا افتادی اون دوستتم تو سر خونه این چه مسافرتی بود شما رفتین 

باعث میشه حالش بد بشه از بس گریه کرده بود و بیقرار بود بعد چند ساعت که تو ای سیو بردنش ایست قلبی می‌کنه 😭

وای که چقدر من حالم بد وای که این چند روز من مردم 

گفتم حتما قسمتشون بوده حتما مصلحت بوده ولی نمیتونم خودمو دیگه آروم کنم من با غم اینا چه کنم من کمرم شکست😭😭

امروز هم اون یکی دوستم که راننده بود و مرخص شده بود و حالش داشت خوب میشد از بس بهش فشار آورده بودن که تو بچه های مارو کشتی تو فلان کردی شیشه میخوره خودکشی می‌کنه من اصلا باورم نمیشه من تازه داشتم با مرگ دوتا از دوستام کنار میومدم اینو چجوری هضم کنم خداااا وای دلم تیکه تیکه شده بچه ها چیکار کنم توروخدا واسه دل من دعا کنید تو این شبا😭😭

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت می گم خیلی ناراحت شدم 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خداوند رحمتشون کنه 😔

سعی کن آروم باشی چه میشه کرد درکت میکنم  

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خوب حادثه یه چیزه.  مدیریت بعد حادثه یه چیز دیگه 

اون خواهره چقدر گاو بوده همچین حرفی جلوی اون دختره زده ! 

بعد خانواده دختر سومی نمی تونستند دخترشون از این ادم های و شرایط دور کنند ؟  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

کسی اگر خوند لطفا بگه بهم نخوندم طولانی بود

عزیز بخون یکی بیاد برا تو تایپ کنه که تو بخونی عجب

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد