2777
2789
عنوان

کار در منزل خانوما بیاین

199 بازدید | 21 پست

خانوما برا یه شرکتی حسابدار شدم خب

بعد این پولارو می‌ریزه به حساب من منم میزنم ب حساب کس دیگه ای اما زیاد نیستن این آدما مثلا حداقل دونفر در روزن

وقتی ازشون در مورد کار سوال میپرسم حس میکنم میپیچونن منو

به نظرتون دروغه

میتونن کلاهبرداری چیزی باشن؟

خیلی گیج شدم

عذاب وجدان دارم نمی‌دونم چرا🚶🙁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا...♥️✨

ما که نفهمیدیم چی شد 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نفهمیدیم چی شد

ببین برا یه شرکتی حسابدار شدم خب یه شرکتی که حتی نمی‌دونم اسمش چیه ولی خشکبار و اینا میدن به بقیه ک بسته بندی کنن

ولی این خانومه که مثلاً پشتیبانمه بهش گفتم کانال تون رو بدین بهم گفت ما کانال نداریم و اینا بعدش ک یکم حرف زدم باهاش گفت اون کانال برا آموزش افرادی که ثبت نام کردن شما نمیتوانید ثبت نام کنید چون حسابدار هستید گفتم خب نمی‌خوام ثبت نام بشم فقط داشته باشمش گفت پرایوت هستش فقط برای استخدامی ها هستش و نداد

ولی گفت بعد یک هفته میتونید حقوق همون هفته تون رو دریافت کنید و بعدش من براتون مدارک می‌فرستم ک مسلمین بشید

ولی من بهشون شک کردم

آخه هم منو پیچوند 

بعد این پولارو بهم میگه فقط به یک یا دو حساب واریز کنم

الان گیج شدم

نمی‌دونم چیکار کنم 

واقعی هست یا نه

میترسم کلاهبرداری از مردم باشه

من حروم خور نیستم نمی‌خوام پول حروم تو جیبم باشه 

چیکار کنم 

بعد عجیب تر برام اینه که همین امروز از پستچی دیوار برام یه کلیپ اومد که این کلاه-بردار ها از حساب  افراد عادی استفاده میکنن برا جا به جایی پول همشون و وقتی تو حتی اونا و او بدی هم فقط پای تو گیره چون تو پول هارو جابجا کردی

خیلی ترسیدم

شوهرم خودش پلیسه 

میترسم بهش بگم

کاش پیگیری کنی بعدا برات دردسر نشه الان اینجور کلاهبرداریا زیادن پای تو گیر میمونه

چجوری پیگیری کنم ب نظرت

نمی‌دونم واقعا

الان با خودم میگم کاش جیبم خالی باشه پول مردم نباشه

ببین برا یه شرکتی حسابدار شدم خب یه شرکتی که حتی نمی‌دونم اسمش چیه ولی خشکبار و اینا میدن به بقیه ک ...

میتونن پولشویی کنن بنام شما....یا در ازای پولی ک شما واریز میکنید چیزای نامرتبط بخرن بعدا داستان شه براتون ....عیب نداره حسابداری انجام بدید ولی بخش واریزی و با کارت خودتون انجام ندید بگید مشکلی برام‌پیش اومده و تمومش کنید با کارت خودشون انجام‌بدن..الان اکثرا بانک ها میشه با همراه بانک روزی ۱۰۰ میلیون جابجا کرد اینجوری انجام بدن 

میتونن پولشویی کنن بنام شما....یا در ازای پولی ک شما واریز میکنید چیزای نامرتبط بخرن بعدا داستان شه ...

منم برا همین ترسیدم

نمی‌دونم چرا انقد منو میپیچونن

ولی بهم گفت بعد از یک هفته برا مدارک رو پست میکنم که ببینی کارمون اصله