2777
2789
عنوان

هر دفعه میگم از حیوون کمترم اگه برم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
بیست و دو اصلا نمیشه خوش گذروند همش ایراد میگیرن انتظار دارند همه کارها من انجام بدم . دیروز رفتیم ا ...

همسن نداری داخل سفر؟ یا کسی که باهاش راحت باشی

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

من بابام میره جایی دیگه پا نمیشه میریم مسافرت فقط میرع خونه فامیلاش اونجا هم ما که میدونیم خانما چقد ...

ما میگردیم ولی چه گشتنی نگشتن بهتر از گشتن ما هست دیروز نزدیک بود کارم به بیمارستان بکشد. گفتم از این به بعد مجردی میرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرمنده اگر شخصی استاد دانشگاه آزاد باشه در طول هفته ۱۴ ساعت تدریس داشته باشه و فقط یک درس اونم دروس ...

عزیزم اسامیه هیئت علمی تو لیست دانشگاه مربوطه ثبت شده، یعنی اگر شما اسمشون و نام دانشگاه رو سرچ کنی اگر جز هیئت علمی باشه مشخص میشه، اینکه ۱۴ واحد عمومی برداشته لزوما نشونه هیئت علمی نیست، دانشگاه ازاد حقوق اساتیدش خیلی کمتر از دانشگاه دولتیه، حدود ۳۰ تومن 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سر حرفت بمون منم قسم میخورم سر حرفم بمونم

من اگر به خودم باشه میمونم

بقیه مثلا ممکنه بگن نه بیا سوار شو و .... از این تعارف های مسخره

درصورتیکه بدم میاد طرف اونقدر عوضی بازی در میاره توی ماشینش

بعد اگر تعارف بکنه سوار بشی و سوار نشم , بهشون برمیخوره و انگار اصلا یادش نمیاد چقدر عوضی هست !!!

امیدوارم اصلا تو موقعیتی که مجبور بشم سوار ماشین‌اون بشم ، قرار‌نگیرم و حتی از بقیه افراد خیلی نزدیکم‌ هم مستقل عمل‌ کنم.... حیف اینجا آدم از آشنا پیدا شدن میترسه‌وگرنه میگفتم چرا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همسن نداری داخل سفر؟ یا کسی که باهاش راحت باشی

نه اطرافیان بچه کوچیک دارند هیچکدومشون هم نمیان یکبار هم اومدند هی ایراد گرفتن با فلانی راحت نبودیم البته منظورشون از راحت نبودیم این بود که راحت نمیتونستند غر بزنند

عزیزم اسامیه هیئت علمی تو لیست دانشگاه مربوطه ثبت شده، یعنی اگر شما اسمشون و نام دانشگاه رو سرچ کنی ...

ممنون گلی 

توی سایت یسریا به عنوان استادیار دانشیار و مربی بودن اما این شخص اسمش نبود 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من اگر به خودم باشه میمونمبقیه مثلا ممکنه بگن نه بیا سوار شو و .... از این تعارف های مسخرهدرصورتیکه ...

مگه چیکار میکند؟ منم دو سال پیش قسم خوردم دیگه سوار ماشین یک نفر نشم از اون موقع تا الآن سر حرفم هستم 

ممنون گلی توی سایت یسریا به عنوان استادیار دانشیار و مربی بودن اما این شخص اسمش نبود

همه اونا هیئت علمین، مرتبشون باهم فرق داره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همه اونا هیئت علمین، مرتبشون باهم فرق داره

بازم شرمندم معذرت میخام 

میزان حقوق به ساعات تدریس مربوطه؟ 

اگر هیئت علمی نباشه نمیتونه ساعات و دروس بیشتری تدریس کنه ؟

یعنی برداشت من اینه که اولویت با هیئت علمی هست و تدریس کمتری به بقیه داده میشه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بازم شرمندم معذرت میخام میزان حقوق به ساعات تدریس مربوطه؟ اگر هیئت علمی نباشه نمیتونه ساعات و دروس ب ...

خواهش میکنم. هیئت علمی حقوقش ثابته، اگر سمت مثل مدیرگروه داشته باشه یه مبلغ کمی به حقوقش اضافه میشه. اگر حق التدریس باشه ساعتی ۷۰ تومن همین حدوداست، 

اول هیئت علمی باید موظفیش رو پر کنه اگر درسی باقی موند میدن حق التدریس، معمولا کسی که حق التدریسه، باقی مونده درس استادارو بهش میدن، کلا حق التدریس هیچی توش نیست..

خواهش میکنم. هیئت علمی حقوقش ثابته، اگر سمت مثل مدیرگروه داشته باشه یه مبلغ کمی به حقوقش اضافه میشه. ...

ممنون بابت وقتی که گزاشتی عزیزم سپاسگزارم