2777
2789

همش میگم از فلان حیوون کمتری اگه دفعه بعد با خانواده بری سفر ولی بازم دفعه بعد میرم .از اول تا آخر سفر یه ریز غر میزنن و هی ایراد میگیرن وقتی میخوایم برگردیم همه خوب میشن و مهربون میشن و میخندن . قسم خوردم دفعه بعد نرم

خانواده من برگشتنی هم درست نمیشن 

منم نمیرم دیگه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته کجا رفتید 

سعی کن خوش بگذرونی خودت برنامه ریزی کن گاهیی

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

عزیزم هیچ وقت قوانینتو زیر پا نزار و احساسی تصمیم نگیر،

سلام گلی 

در رابطه با تدریس دانشگاه سوالی داشتم 

امکان پاسخگویی دارید؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم قسم خوردم دیگه سوار ماشین یک نفر نشم

امیدوارم بتونم سر قسمم بمونم‌ ....

خیلی عوضین اینایی‌که باعث میشن آدم همچین‌قسم هایی بخوره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام گلی در رابطه با تدریس دانشگاه سوالی داشتم امکان پاسخگویی دارید؟

بفرمایید عزیزم،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

با حرفهاشون گولم میزنن بیا بهت خوش میگذرد دیروز کاری کردن که تا صبح حالم بد بود.

همین دیگه احساسی تصمیم میگیرید

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بفرمایید عزیزم،

شرمنده 

اگر شخصی استاد دانشگاه آزاد باشه 

در طول هفته ۱۴ ساعت تدریس داشته باشه و فقط یک درس اونم دروس معارف 

میشه متوجه شد رسمی هست یا خیر؟ 

و اینکه اطلاع دارید تو چه رنجی حقوقشون هست؟

مال من فقط برگشتن خوبن . دیگه نمیرم

من بابام میره جایی دیگه پا نمیشه 

میریم مسافرت فقط میرع خونه فامیلاش 

اونجا هم ما که میدونیم خانما چقد از مهمونی دادن اذیت میشن هی معذب میشیم و راحت نیستیم ولی کی که بفهمه میشینه بلند نمیشه

هیچ جا هم نمیگردیم فقط تو خونه میمونیم 

دیگه منو مامانم گفتیم نمیایم خودت تنها برو 

چند سالته کجا رفتید سعی کن خوش بگذرونی خودت برنامه ریزی کن گاهیی

بیست و دو اصلا نمیشه خوش گذروند همش ایراد میگیرن انتظار دارند همه کارها من انجام بدم . دیروز رفتیم امامزاده اطرافش فضای سبز و کلی بازار بود همه خانواده ها خوش  خرم و ساکت فقط خانواده ما ایراد میگرفتن