2777
2789

من مامانم رفته بود مهمونی بعد یکی از اون افراد نمیدونم چه ازمایشی داده ام ار ای بوده نمیدونم چی بوده از اینایی که میگن بعدش نباید پیش کسی بری چون اشعه داره و برای زن حامله ضرر داره 

بعد مامان من از مهمونی اومد پیش من

ممکنه اشعه اون فرد رو داشته باشه و به من منتقل کرده باشه ؟؟؟

چون پیش هم بودن 

چیکار کنم اثرش بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا اولین باره میشنوم نه بابا هیچی نمیشه این استرسی ک داری بدتره بخدا

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بله منم شنیدم فک کنم اونایی که اشعه ایکس دارن یا گاما ولی فک کنم اینکه شما خودتون نباید با اون شخص ارتباط داشته باشین 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من اویل حاملگیم بابام رفته بود اسکن هسته ای قلب ک میگن بعدش به زن باردار نباید نزدیک بشن. من نمیدونستم باردارم رفتم خونشون. ولی خدا رو شکر چیزی نشد ولی یادمه به دکترم گفتم. یادم نیس بهم چی گفت . شمام نگرانی به دکترت بگو

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...