2777
2789

بچگیا والدین طوری تربیت کردن که از همون کلاس سوم میخوندم و حس خوبی هم داشتم

ولی دیگه نمیدونم به چی باور داشته باشم اصن

حس عجیبیه 

اونایی که اتفاق خوبی براشون میوفته حس میکنم شانسه یا اینکه اصن قرار بوده اون اتفاق بیوفته در هر صورت و ما خودمون ربطش میدیم به دعاها و... که انجام میدیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین خوندن راجبش باعثش شده چون نظرات مخالف و علمی هم دنبال کردم

نمیدونم واقعا 

چی درسته منم دچار این دگانگی شدم 

ولی خب اگه خدا وجود داره گفتن اسماش هم اثر داره 

و اینکه من چله ای گرفتم که به حاجتم رسیدم 

کاربری دست دو نفرهه🤓

به وجود خدا باور دارم ولی به طوریکه برامون توصیفش کردن نه خیلیچه چله ای

ولی میدونی من قران رو خیلی قبول دارم فک میکنم مث یه معجزه میمونه چون هر دفعه چیزای جالب جدیدی ازش کشف میکنن هنوزم بعد هزار سال

چله زیارت عاشورا حق شناس 

کاربری دست دو نفرهه🤓

به وجود خدا باور دارم ولی به طوریکه برامون توصیفش کردن نه خیلیچه چله ای

این حرفات منو یاد ده سالگیم انداخت پسر فامیلمون بهم گف نماز نمیخونی ؟منم گفتم نه اون از من کوچکتر بود بعد با یه حالت تعجبی به مادرش گف مامان این نماز نمیخونه !!!

الان من نماز میخونم و از نظر پوشش همون طوریم که بودم و کاملا معمولیم نه اونقدر محجبه ام نه خیلی آزاد 

اما اون پسر الان معلوم نیست به چی معتقده خالکوبی میکنه و دور چشماش سیاه میکنه و پرسینگ زده به ابروهاش و میگه برا من دنبال شوهر باشید نه زن...خودش و خواهرش و مادرش کلا عادت داشتن به مسخره کردن

ولی میدونی من قران رو خیلی قبول دارم فک میکنم مث یه معجزه میمونه چون هر دفعه چیزای جالب جدیدی ازش کش ...

خودم دیشب خواب بدی دیدم

۷تا آیت‌الکرسی خوندم و قرار بود یکی از اعضای خانوادم بره جایی که خوابم مربوط بود ولی دو ساعت بعد زنگ زدن کنسل شد

ولی نمیدونم اصن ربطی داشته چون فقط شاید ساخته ذهنم بوده

این حرفات منو یاد ده سالگیم انداخت پسر فامیلمون بهم گف نماز نمیخونی ؟منم گفتم نه اون از من کوچکتر بو ...

البته من شمارو با اون مقایسه نمیکنم فقط گفتی از بچگی بهت دیکته میکردن یاد اون پسر فامیلمون افتاادم که اونم نمیفهمید داره چیکار میکنه