2777
2789

معمولا فکر کنم با فرنی و اینجور چیزا شروع میشه وسرلاک

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فرنی شروع کن یه قاشق پودر برنج با شیر مر چرب بزار بپزه یکم سفت تر بردار بعد بزار سرد شده یه پیمانه شیر خشک درست کن باهاش قاطی کن از روزی یه قاشق چای خوری شروع کن کم کم زیادش کن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از فرنی شروع کن یه قاشق پودر برنج با شیر مر چرب بزار بپزه یکم سفت تر بردار بعد بزار سرد شده یه پیمان ...

شیر پاستوریزه ممنوعه زیر یک سال 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من یه بچه برا سال ۹۵ داشتم اون موقع نبودچند سال پیش گفتن ممنوعهالانم که میگن همه چی میشه داد

پسر من متولد ۹۵ هست دقیقا تو کارت بهداشت داشت که ممنوع هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان تو کارت بهداشت پسر من که متولد۴۰۲ هست نوشته فرنی با شیر پر چرب اولین غذا باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد حرف بهداشت مهم نیست

من بچه هام می برم متخصص راستش سن بالا هم باشه خیالم راحت تره با تجربه ترن الکی مدرک نگرفتن

طبق حرف متخصص کودکان گفتم اونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان تو کارت بهداشت پسر من که متولد۴۰۲ هست نوشته فرنی با شیر پر چرب اولین غذا باشه

منم یک دونه متولد ۴۰۴ دارم میرم میبینم بهتون میگم

بعد حرف بهداشت مهم نیستمن بچه هام می برم متخصص راستش سن بالا هم باشه خیالم راحت تره با تجربه ترن الک ...

منم مثل خودتون هستم دقیقا پزشک کودکان پسرها یک پیرمرد نقلی هست 😅😄

واقعا اون ها بهتر می فهمن 😅

صد در صد 

دکتر پسر من اصلا موافق دارو نیست و آزمایش های الکی 

واقعا اون ها بهتر می فهمن 😅

کدوم دکتر تو همدان می‌برید راستی اتفاقی تاپیکتون رو دیدم که همدانی هستید