2777
2789
عنوان

دچار پیری زودرس شدم هنوز سنم

270 بازدید | 22 پست

۲۷ سالمه اما تمام علایم پیری دارم 

موهام همه ریخت 

پوست چروک و افتاده 

گودی چشم

سیاهی دور چشم 

صدام عوض شد 

شاداب نیستم هیچ ضرافت و طراوتی ندارم 

بخدا دخترای همسنم دیگه زیاد نمیان پیشم اکثرا خانمای سن بالا بام حرف میزنن چون فک میکنن همسنشونم بعد تعجب میکنن 

بعضیا میگن وای چقدددد تو کوچولویی (انداممو میگن) بعد که میگم خب اندازه فلانیم میگن اخه اون سنش هم کمه 

خیلی ناراحتم خیلییی 

.

دکتر برو شاید خوب شی 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ازمایش بده گاهی از کم خونی یا کمبود ویتامین و این چیزا ادم اینجوری میشه ،منم 24سالمه قیافم بیبی فیسه قالبش ولی پوستم افتضاحه چین و چروک دارم که از روحیه هم هست

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

برو ازمایش بده گاهی از کم خونی یا کمبود ویتامین و این چیزا ادم اینجوری میشه ،منم 24سالمه قیافم بیبی ...

بارها چکاب دادم سالمم یکمی کمخونم ک دکتر گف قرص بخوری حله

.

به خودت برس 

چروک زودرس از خشکی پوسته

موهاتو رنگ نکن

موهاتو مدل دار بزن

رنگای روشن بپوش

ورزش کن حتما

زنده دل بلش و بگو و بخند

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

به خودت برس چروک زودرس از خشکی پوستهموهاتو رنگ نکنموهاتو مدل دار بزنرنگای روشن بپوشورزش کن حتمازنده ...

مرسی واقعا از از نظرم علتش همیناست ولی نمیدونم ازکجا شروع کنم و چجور بخودم برسم

.