2777
2789
عنوان

زیست رو چجوری بخونیم کلاس خودخوان یا درسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 60 پست
خوندن مفهومی که گفتید یعنی چجوریو اینکه نگفتید نکته مهم یعنی چجور چیزیه

یعنی این دفعه که میخونید علاوه بر اینکه میخونید متن رو هم متوجه بشید که باهاش سوال حل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور واسه دوازدهم بخونم هنوز واردش نشدم مشاورم برام کلاس گذاشته

پایه قوی هستی؟در حد۶۰درصد یا بالاتر؟اگه هستی استارت بزن اگه نیستی فوکوس روی پایه باشه

با خیلی سبز برو جلو توصیح دادم بالا

پایین توضیح دادمتعداد تست هرچی بیشتر بهتراگه وقت نمیکنی تستای فرد مبحثو بزار اموزشی و تستای زوج رو ب ...

عه سلام یدونه سوال بپرسم ازت 

من کلا از اول ای کیو میزنم برا زیست 

حوصله تک پایه های خیلی سبز رو نداشتم و خیلی ارتباط خوبی گرفتم با ای کیو  

بع عنوان آموزشی میزنم خب  

واس تست بیشتر مد نطرم قلمچی های گذشته و آرمان و زیستازه و مروررررزیاد و تسلط زیاد رو متن 

مشکلی نیس؟ 

میشه گفت ای کیو اکثرا درست میزنم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خوب این کتاب درسی که اصل کاریه چجوری باید خونده بشهبرای هر فصل میانگین جندد تا تست مدنظرتونهو اینکه ...

ببین بشین مثلا گفتار 1 زیست 12 رو یکبار روزنامه وار بخون 

انگار داری عادی کتاب میخونی 

بار دوم شکلا و متن هارو بررسی کن 

بعدشم بشین تعیین کن من امروز این مقدار تست میزنم و تحلیل میکنم

تحلیل کردنه خیلی مهمتر از تعداد تستاس 

چون میفهمی کجا اشکال داری و همون قسمت رو میخونی و اشکالت بر طرف میشه 

سری اول تست هات به صورت اموزشی باشن سری دوم تست تسلطی و زمان دار بزن

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

ببین بشین مثلا گفتار 1 زیست 12 رو یکبار روزنامه وار بخون انگار داری عادی کتاب میخونی بار دوم شکلا و ...

و اینکه چجوری باید شکل هارو تحلیل کنم
کتاب زیستاگرام خوبع برا این کار

کاربر اقا هستم 

ببین بشین مثلا گفتار 1 زیست 12 رو یکبار روزنامه وار بخون انگار داری عادی کتاب میخونی بار دوم شکلا و ...

تحلیل یعنی اون سوالو بخونیم و نکته هاشو در بیاریم یا جور دیگه ایه؟

عه سلام یدونه سوال بپرسم ازت من کلا از اول ای کیو میزنم برا زیست حوصله تک پایه های خیلی سبز رو نداشت ...

سلام

اگه تعداد تستی که پیدا میکنی زیاد باشه اوکیه اما اگه کمه باید یه منبع دیگه هم بزنی

کلا زیست هرچی بیشتر از کتابا و منابع و ازمونای مختلف بزنی نظر طراح های مختلف رو بیشتر میفهمی

و اینکه چجوری باید شکل هارو تحلیل کنمکتاب زیستاگرام خوبع برا این کار

کتاب خاصی نمیخواد 

خودت نکات شکلارو دربیار تست بزن 

خود تست زدنه بهت یه سری نکات در مورد شکله میده

یا تو تلگرام تو کانال آکسون میتونی تحلیل شکلارو ببینی

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

من امسال ممکنه پشت بمونم حنیف و فرهمندنیا هردو استادای خوبین ببین با کدوم خوب یادمیگیری

دوست دارم ببینم ولی نمیتونم همزمان هم بخونم درسنامه  هم فیلم ببینم میترسم عقب بخونم یا نرسم