2777
2789
عنوان

اولین تجربه

67 بازدید | 9 پست

دوسپسرم چرا انقدر احمقه؟ اولین بارشه رل زده. منم اولین بارمه ولی مثل اون نیستم. همسن هستیم. خسته شدم همه چیو باید یادش بدم. شما تجربه دارین همچین چیزی؟ وقتی پریود میشم دیگه اصلا اعصابم نمیکشه. خستممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ هردوتا

خب طبیعیه پس اگر رابطه هم می‌داشتین فرق میکرد مدلش با الان سنتون سن تجربه نوع جدیدی از رابطست

خیلیییی باهم صحبت کنید در مورد کوچیکترین حستون و کارایی که دلتون میخواد حرف بزنید 

به اون هم بگو که بگه برای هر دو تون بهتره

مثلا رک بهش بگو من پریود میشم دلم میخواد حواست بهم باشه خوراکی بفرستی برام یا بگو دلم میخواد سورپرایز بشم بی مناسبت و...

خب طبیعیه پس اگر رابطه هم می‌داشتین فرق میکرد مدلش با الان سنتون سن تجربه نوع جدیدی از رابطستخیلیییی ...

حواسش فقط سر کار کردنه آخه. انگار که مطمئن باشه من همیشه هستم همش داره کار میکنه. فقط من غر میزنم میگم از کدوم رفتار هاش ناراحت میشم. اون هیچی نمیگه. بهش میگم تو هم بگو میگه چیزی نیست که بگم. تو همه چی تمومی. مگه میشه؟ هرکسی یه ایرادی داره دیگه.

حواسش فقط سر کار کردنه آخه. انگار که مطمئن باشه من همیشه هستم همش داره کار میکنه. فقط من غر میزنم می ...

خب دلیل نمیشه چون سرکار می‌ره حواسش به رابطه نباشه همه سرکار میرن

بهش بگو اینطوری احساساتمو میکشیم 

خب دلیل نمیشه چون سرکار می‌ره حواسش به رابطه نباشه همه سرکار میرنبهش بگو اینطوری احساساتمو میکشیم

آره دیگه دقیقا. کار و رابطه جدا از هم هست. ولی اون اینو رعایت نمیکنه. گاهی اوقات با خودم میگم نکنه دوسم نداره

آره دیگه دقیقا. کار و رابطه جدا از هم هست. ولی اون اینو رعایت نمیکنه. گاهی اوقات با خودم میگم نکنه د ...

بهش تهدید وار بگو شاید نمیدونه که اگر نتونه رابطش رو کنترل کنه ممکنه از دستش بدع