2777
2789

از اول من قصدم آشنایی بود و خط قرمز هارو رعایت کردیم و درگیر حاشیه نشدیم

الان میبینم این هر روز هر روز با دوستاشه 

اصلا پسر کاری نیس مگر اینکه بخواد یه شب مهمونم کنه اونجوری میره کار میکنه در حد یه شب خرج که بازم کم میاره( اونم من یکی دوبار ناراحت شدم سر این قضیه که پول نداش و بروش آوردم میره)   ، خانواده ی پولدارم نداره 

گیر هم که متوجه شدم تو اخلاقاش میده 

الان نمیدونم ادامه دادن درسته یا نه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بنظر میرسه هنوز بچه اس

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

رفیق بازی خط قرمز منه

آدم دوبار این رفتارارو میبینه اذیت میشه 

هر سری برای من کادو میاره بارها دیده من خوشحال نشدم از این قضیه یه بار نپرسیده عزیزم تو چی دوس داری 

نمیدونم تا کی قراره فقط کادوهایی که ارزش معنوی داره بگیرم 

پسر رفیق باز خط قرمزه

پسری هم که تلاش نکنه برای کسب درامد خط قرمزه

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

پسر رفیق باز خط قرمزهپسری هم که تلاش نکنه برای کسب درامد خط قرمزه

دانشجو پزشکی هست ولی تایم اضافی زیاد داره که داره با رفیقاش میگذرونه 

بجای اینکه بره کار کنه دوتا کادوی در شان من بیاره بجای لاک و...

من موندم اینکه نمیتونه خرج بده و مسئولیت بپذیره چرا وارد رابطه میشه اخه

دانشجو پزشکی هست ولی تایم اضافی زیاد داره که داره با رفیقاش میگذرونه بجای اینکه بره کار کنه دوتا کاد ...

چه کادویی مثلا؟

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چه کادویی مثلا؟

مشکلم آخه کادو نیس 

ترجیح میدم کادو همون لاک و چهارتا چرت و پرتم نگیره عوضش وقتی میریم بیرون دو قرون تو جیبش باشه سریع نترسه زنگ بزنه دوستش براش پول بزنه 

و منم همش نقش آدم خوبو بازی کنم که اشکال نداره کارت من هس 😑😑😑 

مشکلم آخه کادو نیس ترجیح میدم کادو همون لاک و چهارتا چرت و پرتم نگیره عوضش وقتی میریم بیرون دو قرون ...

اره خب جالب نیس

ادم میتونه با پسری که درامد بالا نداره کنار بیاد

ولی با پسری که کار نکنه و اصلا درامد نداشته باشه به هیچ وجه نمیشه کنار اومد