2777
2789
عنوان

قرص گین اپ

258 بازدید | 43 پست

بچه ها من قبلا هم استفاده کردم الان چون خیلی افتضاح شدم خواستم یمدت استفاده کنم چند روزه میخورم بشدت عصبی شدم به همه می پرم با همه دعوا میکنم از خودم متنفر شدم هیچکس نمیتونه باهام حرف بزنه خیلی روانم بهم ریخته چیکار کنم بنظرتون ادامه بدم؟؟ خیلی لاغر شدم اخه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم میخورم اینجور شدم فقط پاچه میگیرم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من دارم مصرف میکنم معرکه استالان در حال مصرفشم ده کیلو اضاف کردم

مدلش چجوری و رنگش؟

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اصلا نخور من خوردم عین سگ پشیمون شدم انقد بعد یک مدت هیکل بد میشه من بعد اینکه نخوردم دست و پام لاغر شد شکم موند 

پریودام نا منظم شد 

استخون پام تا ۱ سال درد میکرد 

بوی واژن و بدن رو خیلی بد می‌کنه 

سبز رنگه توی یه قدطی فلزی مثل کنسرو بود درش

آره منم قبلا از اینا میخوردم عالیه چند گرفتی تو

اصلا نخور من خوردم عین سگ پشیمون شدم انقد بعد یک مدت هیکل بد میشه من بعد اینکه نخوردم دست و پام لاغر ...

گفتم یمدت استفاده کنم از این حالت داغونی در بیام بعدش برم باشگاه الان حتی خجالت میکشم باشگاه برم ببین همش دارم گریه میکنم انقدر روانمو بهم ریخته با همه دعوام شد با پارتنرمم حرف نمیزنم میترسم دعوامون شه کات کنیم