2777
2789

من تازه انجام ندادم اما ۱۲تیر۱۴۰۲شروع کردم ۲۰اردیبهشت ۱۴۰۳نتیجه گرفتم الانم دخترم ۷ماهشه بدنیااومده خداروشکر بااولین انتقال مثبت شد.

توبیمارستان آرش باتامین اجتماعی صفرتاصد۲۵میلیون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکرمیشه بگی دقیق چیکارها کردی؟ چند سالتونه؟

من قبلا دوبار سقط داشتم بدلیل ضعف اسپرم و خودم انعقادخون داشتم

بالاخره بعد ده سال تصنیم گرفتیم بریم ای وی اف از من سونوواژینال.پاپ اسمیر چکاب کامل عکس رنگی و ازشوهرمم ازمایش اسپرم دی اف ای چکاب کامل سونوی بیضه گرفتن و مراحل داروها شروع شد اول ب شوهرم سه ماهه داروداد تاتقویت بشه بعد ب من مکملشو داد تارحمم تقویت بشه. بعد از سه ماه دوباره سونوواژینال و شوهرم ازمایش اسپرم داد.

تااینکه رسید ب مرحله تخمک کشی ک قبل ازاون ی سری داروهاو امپولهای مخصوص داره اوناروزدم تخمک کشی کردیم ازشوهرمم اسپرم گرفتن تااینکه گفتن یه هفته بعدرفتیم برای فریزجنین جنینامون رو فریز کردن این وسط من انفولانزاگرفتم ۳ماه انتقالم عقب افتاد ۱اردیبهشت ۱۴۰۳انتقال دادم ۲۰اردیبهشت مثبت شدم و ازروز اول انتقال تا ۱۶هفتگی امپول انوکساپارین شروع کردم برای انعقاد خونم تاخون ب جنین برسه و زنده بمونه خداروشکر همه چی موفق امیزبود

بلخشید طولانی شد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مممنونم که کامل توضیح دادین

فداتشم انشائ الله هر چ زودتر دامنتون سبز بشه