2777
2789
عنوان

برگام مشاور دانشگاهمون 4 بار زنگ زده 😰 میترسم واقعا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 68 پست
کلاس چندی؟تو خونه کاری کرده باشی به مشاور و دانشگاه چه ربطی داره اخه

ن منظورم متوجه نشدی گلم میگم اخه اینا گشاد تر از این حرفان توی تابستون زنگ بزنن دانشجو اونم ب خاطر جنگ این هنه طرف پیگیر باشه  حالا زنگ میزنم بهش الان میگم بهتون چیکار داشت

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا مربوط به پرونده دانشگاهه یا ثبت نام و اینا 

زودتر زنگ بزن ببین چی میگه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخه برگام ریخته می دونی در طول ترم هم نیست اوج تابستون هست در تعجب چیکار کرده چیکار کردم مگ از شماره ...

اگ بخاطر جنگ زنگ زده بود 

بگو فشار روانی تماس شما بیشتر جنگ بودبرام😂

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

الان میرم زنگ میزنم ی لحظه دستم بند ی چیزی هست اگ جواب بده میام ب شماها هم میگم چیکار داشت چون تایم ...

آره منم ریپلای بزن حتما

میخوام بفهمم چیکارت داشت 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگ بخاطر جنگ زنگ زده بود بگو فشار روانی تماس شما بیشتر جنگ بودبرام😂

😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به منم بگو چکارت داشت

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

آره منم ریپلای بزن حتمامیخوام بفهمم چیکارت داشت 😂

اجی زنگ زدم الان جواب نداد😂 دارم از فضولی میمیرم فردا تو تایم اداری بهش زنگ میزنم امیدوارم جواب بده 

بابا نزدیک کنکور هست حتماً می‌خوان مراقب بری

دانشجو خوابگاهی ام خوشگلم اخه اگ قراره باشه برای مراقب بخوان از بومی های خودشون میخوان ن ؟! شایدم ب خاطر این باسه نمیدونم بخدا