2777
2789
عنوان

چرا هنوز دوسش دارم

70 بازدید | 7 پست

ی طرفه بود 

هیچ وقتم رابطه یا حرف خاصی باهاش نزذم

ازش توجه یا محبتی ندیدم

فقط خودم یه جورایی شخصیتشو افسانه ای میدیدم 

فکر میکردم عشقمو بالاخره پیدا کردم

حیف که نشد💔

نمیتونم فراموشش کنم

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

شخصیت اصلیشو باور کن 

ب مرور زمان درست میشه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تقریبا همین تجربه رو داشتم 

خیلی طول کشید ولی یکجوری یادم رفت که خداحافظ

فقط خواهرانه بهت میگم، خیلیا به من توصیه کردن اگه میخوای یادت بره با یکی دیگه برو تو رابطه

من شعورم و شخصیتم اجازه نداد، و لطفا تو هم اینکارو نکن چون یکی دیگه این وسط الکی و بی گناه اذیت میشه 

ب زودی ب سرنوشت تو دچار میشم....بنظرت حسی ک ۴ یا ۵ سال طول کشیده هرچند تو سن بچگی بوده عادیه؟

فراموشش کن 

منم تقریبا همین تجربه رو داشتم خیلی طول کشید ولی یکجوری یادم رفت که خداحافظفقط خواهرانه بهت میگم، خی ...

درسته عزیزم