2777
2789

هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک راهکار دارین بگین لطفا خدا خیرتون بده😢دکتر هم بردم بهش امپرازول داده تاثیر نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی تشک انتی رفلاکس بخوابونش یا سطح شیب دار

بهش پستونک بده پستونک عالیه واسه رفلاکس 

اگر شیر خودتو میخوره چیزایی که برای رفلاکس بده مثل قهوه و کاکائو و نوشابه و اینا نخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سعی کن شیر رو کمتر بدی بهش

منظورم اینه اگه یهو ۶۰ سی سی هر دو ساعت میدی

هر یک ساعت ۳۰ سی سی بهش شیر بده

و بعدش هم یه ربع ۲۰ دقیقه نخوابونش که بالا بیاره

بگیر بغلت بزار یه ربع تو بغلت باشه بزن پشتش

درمان قطعی نداره متاسفانه

زمین که میزاری سرش بلندتر از بدنش باشه

بعد هر بار شیر خوردن ۲۰ دقیقه رو شونت نگه دار

گرما رفلاکس رو تشدید میکنه. جاش خنک باشه بهتر میخوابه

من از ۴ ماهگی غذا رو شروع کردم 

به دخترم زانتاک میدادم خیلی آروم تر میشد

خود شما هم کل لبنیات و چیزای کافئین دار و گوجه نباید بخوری

عرق نعنا هم واسه رفلاکس خوب نیست

من عرق زنیان میدادم

احتمال آلرژی رو در نظر بگیر و هر شیر خشکی بهش نده 

بچه رو توی شیب بخوابون توی شیب پوشک عوض کن توی شیب شیر بده کلا توی شیب بچه باید زندگی کنه از زیر تشک براش محافظ درست کن که بچه با تشک حمایت بشه دور و بر بچه رو پر بالش و پارچه نکنی خدای نکرده خفه بشه ها با هر چی میخوای شیب بدی از زیر تشک این کار رو بکن ، میتونی هم تشک آنتی رفلاکس بگیری ولی من نگرفتم به نظرم کاربردی نرسید اینکه خودم دستی تنظیم کنم برام راحت تر بود 

بعد از شیردهی به هر قیمتی شده اروغش رو بگیر بچه باید باید باید آروغ بزنه اصلا اینکه نمیزنه سخت میزنه بچه آروغی نیست مفهوم نداره بچه باااااید آروغ بزنه 

امپرازول رو هم نیم ساعت قبل شیر بهش بده که اثر دهی بیشتری داشته باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دکتر من که فقط یه پدیلاکت داد و شیر خشک ببلاک کامفورت این آخریام یوبس شد به جاش بی بی کر داد،رو سطح شیب دار بخوابونش، شیشه شیرهم ضد رفلاکس بگیر ،آروغشوهم حتما بگیر،اصلا دارو سرخود به بچه نده ببر فوق تخصص

احتمال آلرژی رو در نظر بگیر و هر شیر خشکی بهش نده بچه رو توی شیب بخوابون توی شیب پوشک عوض کن توی شیب ...

عزیزم امپرازول مگه نباید یک بار در روز داده بشه؟