2777
2789

بهتره تاپیک قبلیمو یکم با جزییات بیشتری بگم ..

خب اول بگم که من ۱۷ سالمه

مادرم، مادر ژنتیکیم نیست و من فرزندخوندشم.ولی خب فرقی نمیکنه بهرحال مادرمه

ولی گفتم اینم بگم که شاید یه بخشی از حساس بودنم مربوط به این مسئله باشه.

مامانم مدیر یه مدرسست،

و خب منم طبیعتا توی همون مدرسه درس میخونم.

مامانم کلا شخصیت خیلی مهربون و دلسوزی داره

و من مخالفتی با این مسئله ندارم

اما احساس میکنم بعضی وقتا زیاده روی میکنه

مثلا دست میکشه رو سر بچها( مثلا یبار دست کشید رو سر یه بچه ی کلاس هفتمی و من کل مدرسرو گزاشتم بخاطرش رو سرم جوری که بچهه رید به خودش)

یا مثلا یبار دیدم یکی از بچهای دوازدهمی که تازه یکسال از منم بزرگتره رو بغل کرده :/ و تا یه هفته سر این مسئله باهم دعوا داشتیم(البته یه هفته و چندسال، چون هنوزم هر ازگاهی بابتش دعوا میکنم باهاش..)

و از اون روز تاحالا مامانم خیلی سعی میکنه دیگه حدالامکان اینکارارو یا کارای مشابهشو انجام نده

ولی من بازم مدام حس بدی با یاداوری همون مسائل قبلی دارم

بعد از چندسال هنوزم راجبشون بحث میکنم باهاش

و انقدر حساسیت به خرج دادم که مامانم مدام از فشار عصبی بیمارستانه 

تروخدا نیایید دعوام کنید و اینا

فقط بهم بگید که زیادی حساسم یا تاحدی طبیعیه این مسئله؟

من واقعا دوست ندارم بیشتر از این کشدار بشه این مسائل

بهم بگید چطوری فراموش کنم

و چطور کنار بیام با همچین چیزایی‌.

و اینم بگم که مامانم همه کس و کارمه

خیلی بیش از حد دوستش دارم

و شاید بخشی از حساسیتم ام بخاطر همین باشه.

خیلی بچه و حساسی:/این اداها چیه دختر 

مدیر همینه

ماهم هرچی مدیر داشتی مهربون بود یادش بخیر

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما بینارستان بستری نیستید؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان منم معلمه خیلی مهربونه همین کارارو میکرد من خودمو میزدم و گریه اللان بیخیال شدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

درک نمیکنم چرا این قدر روی این مسائل حساسی؟میترسی از دستش بدی؟

یا محبتش نسبت به تو کم بشه؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉