2777
2789
عنوان

باردارم و با دخترم دچار مشکل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه ترم که داره تموم میشه

دختر منم پارسال ده سالش بود زبان نوشتم ولی تکالیفش رو انجام نمی‌داد صرفا فقط برای وقت گذراندن و بازی می‌ره علاقه ندارم دیگه نرفت .دختر منم از وقتی خواهرش اومده بد خلق شده و شاکی 

نه یه ترم که داره تموم میشه

پس اگه واقعا"اذیت میشی ترم بعدی رو ثبت نام نکن. تو خونه هم میتونه بخونه. الان من با دخترم که کوچکتر از دختر شماس توی خونه کار میکنم. در حد سه تا ۱۵ دقیقه در هفته. 

همون کتابای قبلیش رو میاره مرور میکنیم. تو یه دفترچه هم کلمات ضروری رو مینویسم و اون میخونه ازش میپرسم. برنامه اموزش زبان هم توی تبلتش داره

درکل اونقدر ضروری نیست که شما اذیت بشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
منم پسرم ۱۰ سالشه زبان می ره دیوانه شدم سر تکالیفش، تازه با دخترم می برم میارم یعنی به معنی واقعی دو ...

تو دوران مدرسه یه جور اذیت حالام یعنی وقت استراحتمونه باز سر کلاس تابستونی

کلاس زبان اصلا اینده ای نداره تا خودش علاقه نداشته باشه و خودخوان نباشه تهشم 6-7سال دیگ به خاطر حجم درسای مدرسه ول میکنه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

پس اگه واقعا"اذیت میشی ترم بعدی رو ثبت نام نکن. تو خونه هم میتونه بخونه. الان من با دخترم که کوچکتر ...

حوصلش سر میره دوست داره بره با بچه ها باشه ولی این وسط من دارم اذیت میشم

یکم باید بهش سخت بگیری ازت حساب ببره خودش تکالیفشو بنویسه نه ازین ور بوم بیوفته که استرسی بشه نه ازون ور بوم که هیچی عین خیالش نباشه. 

بگو مثلا اگه انجام ندی از فلان چیز محروم میشی مثلا اگه تکالیفتو انجام میدی دیگه کلاس نمیبرمت. و واقعا هم محرومش کن نه که دلت بسوزه به هرحال یجا باید عادت های بدش رو ترک کنه. 

بعد بجای چن تا کلاس یه کلاس ببرش که دو سه روز در هفته باشه و میتونی اسنپ بگیری کولرم روشن میکنن اکثرا.

سلام میدونم بارداری و حساسیت های روحی خاصی هست جسمت خسته هست همه اینا به کنار ولی دربا ه دخترتون رویکرد تربیتی آموزشیتون از همون اول اشتباه بوده با همین فرمون برین تا دیپلم همینه.  رهاش کن بذار هر کار دوست دا ه انجام بده سعی کن مسئولیت یه چیزایی رو تو خونه از کا ای ساده شروع کن مثل جمع کرون سفره شام  و.... و مسائل مربوط به خودش رو بذاری به عهده خودش نه اینکه باز بهش امرو نهی کنی که اون کارو انجام بده. و دعواش کنی برای انجام ندادن. خونسرد باش بدون هیچ کلامی بذار اگر انجام نداد بدون هیچ حرفی از یه سری چیزا محروم بشه مثلا تکالیف زبان انجام نمیده.  از خرید یه سری وسائل محروم شه. یا سفره شام رو جمع نکرد حق خوردن مثلا یه تنقلات همیشگیش،رو نداره.   برا تکالیف اگر هم چند بار انجام نده تو همون کلاس توبیخش میکنن. خودش خجتلت زده میشه عادت کرده همیشه شما بهش بگی چکار کنه یه مدت نگو..  کتاب کودک انسان خانواده هم خیلی بهتون کمک میکنه

هم میخواد بره هم انجام نده

دقیقا شبیه پسر من ۱۰ سالشه، همیشه تو انجام دادن کارهاش تنبلی میکنه، کلاس زبان فرستادمش و به خودم قول دادم مثل تکالیف مدرسش پیگیر نشم بذارم خودش ببینم چیکار میکنه، نمرات زبانش اصلا خوب نیست ترم قبل هم قبول نشد ولی برام مهم نیست بالاخره از یه جایی باید یاد بگیره خودش مسوول هست در قبال کارهاش، خلاصه خیلی آروم اومد گفت من قبول نشدم ولی کاریم نداشته باش گفتم حتما کم کاری کردی خیلی ناراحت بود با دوستاش نرفته ترم بالاتر و هراس داشت از افراد جدید ولی بالاخره رفت کلاس دیروز املا زبان داشت انگار بیشتر وقت گذاشت از ۵ ، ۴ شده بود برای پسر من که لای کتاب باز نمی کرد خوبه

امروز هم امتحان قرآن داره از ۱۷ درس ۹ تا بیشتر نخونده اونم نه خیلی دقیق اینم مطمعنم قبول نمیشه ولی میخوام بذارم اینم تجربه کنه تا به خودش بیاد بلکه برای مدرسش بیشتر تلاش کنه

در مورد اتاقش هم دیگه من مرتب نمیکنم اون روز ایقد رو تختش لباس ریخته بود که جای نشستنش نبود مجبور شد خودش تمام لباساش رو مرتب کنه

کلاس زبان اصلا اینده ای نداره تا خودش علاقه نداشته باشه و خودخوان نباشه تهشم 6-7سال دیگ به خاطر حجم ...

بخدا ،خواستم همین حرفو بزنم ،ترسیدم از واکنش بقیه،،،فقط سودش به جیب آموزشگاهها می‌ره ،,زبان باید علاقمند باشی،تا یاد بگیری ،

سلام میدونم بارداری و حساسیت های روحی خاصی هست جسمت خسته هست همه اینا به کنار ولی دربا ه دخترتون روی ...

خودم کردم که لعنت بر خودم باد عادت کرد همیشه واسه انجام کاراش یا درساش یه همراه داشته باشه من همسن دخترم بودم مامانم نمیدونست درس و مشق چی دارم ولی حالا باید بشینیم دوتایی درس بخونیم اونم به زور من

بخدا ،خواستم همین حرفو بزنم ،ترسیدم از واکنش بقیه،،،فقط سودش به جیب آموزشگاهها می‌ره ،,زبان باید علا ...

الان من برای یه ترم که نصف حروف الفبا رو یاد گرفته دو تومن دادم

حوصلش سر میره دوست داره بره با بچه ها باشه ولی این وسط من دارم اذیت میشم

دوماه دیگه میره مدرسه. این دوماه رو هم از پدرش کمک بگیر عصرا ببرتش پارک یا خرید. برنامه سرگرم کننده براش نصب کن. دیگه چاره ای نیس. شما مریض بشی حتی نمیتونی مسکن بخوری پس الویت سلامتی شماس. ما هم بچه بودیم کل تابستون خونه بودیم. همش پای  تلویزیون و کارتون بودیم. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸