2777
2789

بچها منو یادتونه از ۳۰ فروردین تا الان تاپیک میزدم و گفتم به شوهرم شک کردم به شوهرم شکاک شدم گفتم تو شرکت باویکی رابطه جنسی داشته و صداشو از پشت گوشی فهمیدم یه بارم تاپیک زدم گفتم یعد دوسال الان یادم افتاد چند سال پیش لیوان خونم رژ لبی بود که رژش با من فرق داشت همه اینارو تاپیک زدم برید بخونید جیگر شوهرم رو دو ماه خون کردم که تو به من خیانت میکنی و  رفتم مشاور و مشاور گفت وسواس فکری که قبلا داشتی تبدیل به وسواس رابطه شده گذشت تا اینکه جدیدا فهمیدم خیانت میکنه من یه دو ماه پیشا رفتیم‌داروخونه من تو ماشین بودم دست شوهرم کاندوم دیدم بهش گفتم کاندوم خریدی گفت نه و تمام ماشین و جیباش رو گشتم گفت اخه اگر میخواستم که تو خونه داشتیم برمیداشتم بعد این موضوع حالا اون شب یا شبای بعدش درست یادم نیست رفتم سر کشو کاندوما و همینجور کاندومارو بدون دست زدن نگاه کردم اونم دید دارم‌نگاه میکنم گذشت و یه شب دیگه رفتم سر کاندوما و تازیخ روشون رو میخوندم و یکیشو درشو باز کردم تو دلم گفتم ااا از این یکی کم شده چرا ما از این کم استفاده کردیم البته ۳ سال بود ما از کاندوم استفاده نمیکردیم الانم باردارم و منع رابطه کلا شوهرم اومد تو اتاق ولی فکر کنم نفهمید فکر میکرد این جعبه کاندوم شاید جعبه چیز دیگه ای باشه اومدم بیرون اون تو روشویی داشت صورتش یا مسواک میزد گفتم سر اینا نری من جوری گذاشتم که میفهمم اگر سرشون رفتی گذشت و بعد چتد روز که شوهرم خونه نبود رفتم سرشون دیدم سه تا جعبه داریم و از سه تاجعبه مجموعا ۹ تا کاندوم کمه خب گفتم اینارو سال اول ازدواج استفاده کردیم و گذشت و من بعد دوسه هفته به شوهرم شک کردم دستش تو دستشویی کاندوم دیدم که بعد فهمیدم توهم زدم چیزی دستش نبوده خطای دیدم بوده اومدم از بس حالم بد بود کاندومارو چک کردم دیدم ۹ تایی که کم شده بود الان از مجموع سه تا بسته کاندوم بیشتر کم شده نزدیک ۷ الی ۱۰ تا کم شده و اون جعبه ای که از اول میگفتم وای یه دونه ازش کم شده خیلی کم میزد به چشمم شوهرم میگه اشتباه کردی چرا باید برم بردارم اشتباه شمردی ولی قبول ندارم بسته ای که اولین بار دیدم و فکر میکردم اصلا ما از این بسته استفاده نداشتیم بعد که باز کردم دیدم  از کلش یکیش کم شده یه دونه تکی افتاده یه دونه مربع هنوزم همون طوره ولی به یادم اینه که این بسته پر بود و یدونه ازش کم بود ولی الان پر نیست ۵ تا توشه ولی همون یه دونه تکی هم توشه 

به شوهرم گفتم تو دیدی من رفتم سر کشو و بعد اومدم بهت گفتم دست به اینا نزن میگه درست یادم نمیاد همونجا به خودم گفتم وای دیدی این اصلا دوزاریش نیوفته من سرکاندوما رفتم فکر کرده اینا کاندوم نیست و بعدم که تو روشویی بهش گفتم دست به اینا نزن این نشنوفته اصلا من چی گفتم

شوهرم به من خیانت کرده من باردارم و حالم بده دیشب میخواستم خودکشی کنم خدایا من خیلی بدبختم

برو اینارو ب ی مشاور خانواده بگو

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واقعا برو خودکشی کن اصلاااا درنگ نکن . خیلی تو مخییی بخداااا بیچاره شوهرت از دست دیونه نمیشه؟؟؟چرا خودتو درمان نمیکنی؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

کار ندارم ولی شوهرت اینقدرم ساده نیس بیاد از کاندوماییی که تو ۱۰بار شمردی برداره خودشو لو بده 😂😐

بعدم کاندوم ۳ سال پیش دیگ فاسد شده استفاده نمیکنه از اونا

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂